22. Septembra 2022.

Mili svojom jahtom od 25metara obišao Evropu!

Big Portal

Tamo je boravio sa porodicom i prijateljima, među kojima je bio i teniski as Nenad Zimonjić, a često su plovili Milijevom jahtom od 25 metara.

https://www.instagram.com/p/CiuWbMPtMok/?utm_source=ig_web_copy_link

Čuveni kompozitor je zatim produžio za Grčku, gde je na svom plovilu obišao brojna ostrva koja su ga oduševila. Nakon višemesečne plovidbe na kratko je došao u Beograd gde su mu ostali supruga i deca zbog njihovih školskih obaveza, a on je nastavio svoj odmor u Hrvatskoj.

Aleksandar Milić Mili, Miligram
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On je svojom jahtom uplovio pre nekoliko dana na Hvar, odakle će se vratiti u Beograd zbog početka snimanja nove sezone muzičkog takmičenja ” Zvezde Granda”, ali i radu na pesmama za poslednjeg pobednika i druge takmičare koji su ostavili utisak na publiku i na članove “Grand” produkcije.

Aleksandar Milić Mili
FOTO: DUŠAN PETROVIĆ

– Tačno je da spremam pesmu za pobednika prethodne sezone. Biće u njegovom fazonu. Radim i na numerama za druge kandidate, ali još nismo tačno odredili koji su u pitanju. Biće to oni koji su najinteresantniji. Tako sam izabrao i Zoranu Mićanović koja je sa prvom pesmom “Sikter” napravila ogroman uspeh – rekao je Mili za Kurir sa Hvara.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare