Mili progovorio o sukobu sa Cecom i otkrio u kakvim su zaista odnosima - BIGportal.ba
Ex Yu

Mili progovorio o sukobu sa Cecom i otkrio u kakvim su zaista odnosima

Popularni kompozitor otkrio u kakvim je odnosima sa folk zvezdom

Direktor “Granda” i član žirija “Zvezde Granda” kaže da se odlično slaže sa bivšim vlasnikom muzičke kuće, te da mu još dugo neće dozvoliti da napusti studio u Košutnjaku.

Aleksandar Milić Mili direktor je “Grand produkcije” i član žirija “Zvezde Granda” već dve godine, a tokom tog perioda, na malim ekranima smo bili svedoci da se bivši vlasnik muzičke kuće Saša Popović i on odlično slažu. Mili se nasmejao na Sašinu izjavu da će od septembra biti u penziji i kaže da mu to neće dozvoliti narednih deset godina. U razgovoru dodaje kako se slaže sa ostalim članovima žirija i da li se Ceca Ražnatović i on prepiru i kada se ugase kamere.

– Trebalo bi sve da ostane isto sledeće sezone. Uglavnom svako ima svoj posao, Saša svoj, Goran Šljivić svoj i ja svoj. Mi nekako upravljamo tim i ti poslovi se ne poklapaju. Ne bih voleo da Saša ode u penziju, rekao sam mu da nema šanse sledećih 10 godina – rekao je Mili kroz smeh. 

– Nisam se umorio, sada sam u fazi da se brinem o mladima i njihovim karijerama, radim naravno i svoj posao, ali ovo mi nekako lagano deluje. Volim da pomognem – istakao je poznati kompozitor.

Tokom ove sezone najnoviji kolačić, Ceca Ražnatović, najčešće je bila u sukobu upravo sa Milijem, kako zbog sukoba mišljenja oko kandidata, tako i iz privatnih razloga.

– Nisam u svađi sa Cecom. Normalno je da ako neko iznese nešto što nije istinito ili oko kandidata, svi se svađamo. Uvek joj se normalno obraćam i kada se ugase kamere. Od početka mi naš sudski spor nije bio predmet za javnost, ne izjašnjavam se jer to treba da ima svoj zakonski tok. To još uvek nije rešeno, traje – rekao je Mili, koji ističe da se ne druži ni sa kim posebno od kolega, te da je sa svima jednako dobar.

– Sukobe mišljenja smatram do neke mere i jako kreativnim, to čini šou interesantnim. Ne pravim razliku među članovima žirija, vrlo profesionalno pristupam tome, imam isti odnos sa svima i ne pravim granice, pogotovo ne lične – zaključio je Mili.

Danas objavljeno

Mirka Vasiljević progovorila o braku: U inostranstvu sam domaćica

Vanja A

Mornari se dobro zabavljaju: Pjevač isključivo u muškom društvu

Vanja A

Ceca za pola sata pjevanja na svadbi uzela 30.000 evra

Vanja A

Ostavite komentar