11. Novembra 2020.

Milenkovića i Vlahovića čeka kazna od 400 evra

Big Portal

Preporuka zdravstvenih ustanova iz Toskane je bila da internacionalci ostanu u Firenci ove nedelje, da ne odlaze u tabore svojih reprezentacija.

Međutim, kada je stigao dopis FIFA da svi imaju dozvolu da odu, prvi su Firencu napustili Nikola Milenković i Dušan Vlahović. Pride su imali i negativan test na kovid, tako da su uz široke osmehe krenuli za Beograd da se pridruže Orlovima u pripremi utakmice protiv Škotske.

Dan kasnije njihovim stopama su krenuli i Erik Pulgar, koji je otišao za Čile, pa Argentinci Lukas Martinez Kvarta i Martin Kaseres, kao i Marokanac Sofijan Amrabat. Kako pišu italijanski mediji, oni su prihvatili sugestiju FIFA, unajmili privatne avione i otišli da se pridruže svojim reprezentacijama.

Tri ključne stvari za pobedu Srbije protiv Škotske

Klub nije imao kud, da bi sebe zaštitio morao je da nadležnim zdravstvenim ustanovama prijavi „odbegle“ fudbalere. Bavili su se lokalni listovi temom kakve posledice ovog poteza čekaju igrače kada se vrate u Firencu. I došli su do zaključka da bi svi mogli da budu finansijski kažnjeni. I to sa po – 400 evra! Više nego simbolično…

Nisu svi internacionalni iz Fjorentine otišli. Neki su prihvatili preporuke da ostanu u karantinu. Tako su poljski golman Bartolomej Drongovski, kao i fudbaler iz Obale Slonovače Kristijan Kuame otkazali dolazak na reprezentativna okupljanja u novembru. A, uz njih, što je opet logično, otkazali su i reprezentativci Italije, seniorske i mlade, Kristijano Biragi, Gaetano Kastrovili, Patrik Kutrone, Federiko Brankolin i Kristijan Dale Mura.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare