Milena i Ivan u visokobudžetnom ruskom spektaklu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Milena i Ivan u visokobudžetnom ruskom spektaklu!

Domaći glumci trenutno snimaju visokobudžetni istorijski serijal, prenose “Večernje novosti”.

U Istanbulu, u Turskoj, počelo je snimanje viskobudžetnog istorijskog televizijskog serijala pod nazivom “Ruski rob”. Projekat realizuje flmska kuća “Mars media”, iz Moskve, u koprodukciji sa Prvim kanalom Ruske nacionalne televizije.

Radnja nas vraća u vreme odnosa Borisa Godunova i Osmanske imperije i obuhvata kraj šesnaestog i početak sedamnaestog veka. Reditelj je Ivan Šurhovecki, poznat po filmu “Legenda o Kolovratu” , koji je sa velikim uspehom prikazan i u našim bioskopima.

Glavne uloge tumače Ilija Malakov, Artur Ivanov kao Boris Godunov, legendarnog turskog sultana tumači Ivan Bosiljčić, a cara Fedora Vladimir Koševoj. Jednu od zapaženih uloga igra i mlada srpska glumica Milena Radulović, zajedno sa ruskim kolegama Arinom Žarkovom, Aleksejem Kravčenkom, Ivanom Rudakovim, Vladimirom Antonikom i Zurab Kipšidze.

“Kuća Mars media je produkcija sa kojom sam radio na svom prvom ruskom TV serijalu, ‘Hotel Rusija’ pre četiri godine, i evo, ponovo se srećemo na velikom i značajnom projektu. Zahvalan sam glavnim producentima Eleni Denisevič i Rubenu Dišdišjanu, koji su me uveli u svet ruskog filma i koji izuzetno pamte dobre saradnje i cene glumce sa našeg podneblja. Naš prvi zajednički projekat je prikazan u više od 16 zemalja širom sveta,” kaže za Novosti Online Ivan Bosiljčić.

“Mnogo se radujem što sam u timu reditelja Šurhoveckog. Njegov ‘Kolovrat’ je bio film po svim svetskim standardima. Sa kolegom Ilijom Malakovim sam tokom prethodna četiri meseca svakodnevno sarađivao na serijalu o Kazanovi i nastavljamo da snimamo bez prekida. Samo smo zamenili Petrograd Istanbulom. Posebno mi je drago što ovde, u inostranstvu, snimam sa našom sjajnom Milenom Radulović,” ističe popularni glumac, koji se u Srbiju vraća do početka pozorišne sezone i željno iščekuje susret sa domaćom publikom i kolegama.

“Trenutno više radim na inostranom tržištu, ali neprestano mislim na naše gledaoce. Sada sam već siguran da će nakon premijere na ruskom Prvom kanalu, i naša publika na nekoj od naših TV stanica gledati ove, za mene, posebne istorijske priče,” zaključuje Bosiljčić.

Danas objavljeno

POTRESNA ISPOVJEST MILENE RADULOVIĆ: Imala sam 17 godina, a on 61! Aleksić imao šemu zlostavljanja u blizini gomile djece!

D

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

D

OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE

D

Ostavite komentar