Milena Ćeranić opet u vezi sa zauzetim košarkašem - BIGportal.ba
Ex Yu

Milena Ćeranić opet u vezi sa zauzetim košarkašem

Pjevačica Milena Ćeranić je već godinu dana u vezi sa sedam godina mlađim košarkašem Markom Mugošom, Crnogorcem koji igra za Mornar iz Bara, a koji ima vjerenicu, piše “Kurir”.

Pjevačica se našla u sličnoj situaciji koju je imala prije nekoliko godina kada je bila u vezi sa Vladimirom Dašićem, čija je supruga u tom trenutku bila trudna, piše pomenuti list.

Podsjetimo, Milena je sve vrijeme negirala vezu sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci nekoliko puta uslikali zajedno. Kad je Dašić odlučio da definitivno ostane sa suprugom, njih dvoje su prekinuli romansu 2018. koja je sa prekidima trajala nekoliko godina.

O pjevačicinim ljubavnim podvizima se nakon toga malo pisalo, a “Kurir” piše da je nakon romanse sa Dašićem, Milena bila skhrana sve dok se nije pojavio Mugoša.

Izvor blizak pomenutom listu tvrdi da se pjevačica zaljubila na prvi pogled. Njihova romansa traje od sredine prošle godine, ali izvor tvrdi da pjevačica nije zadovoljna trenutnom ljubavnom situacijom. Navodno je najviše pogađaju Markova obećanja da će ostaviti vjerenicu, ali nikako da održi riječ. Milena je pokušala nekoliko puta da raskine, ali oboje su mnogo zaljubljeni, pa ne ide.

“Kurir” je pokušao da stupi u kontakt i sa Milenom i sa košarkašem, ali se oboje do zaključenja broja nisu javljali na telefon, prenosi Mondo.rs.

Danas objavljeno

Pjevačica planira graditi skijalište i hotel na Trebeviću

Vanja A

Roditelji Harisu: Ili ženi Radu ili je ostavi

Vanja A

S njom je bio u braku prije Lepe Brene: Ovo je prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića

Vanja A

Ostavite komentar