Mile Kitić otkrio da li je zaista dobio batine na nastupu: "Ovo je prava istina!" - BIGportal.ba
Ex Yu

Mile Kitić otkrio da li je zaista dobio batine na nastupu: “Ovo je prava istina!”

Popularni pevač doživeo je neprijatnost na nastupu

Mile Kitić, gostujući u jednoj emisiji ispričao je kakvu je neprijatnost doživeo na nastupu u Švajcarskoj. Iako su mnogi pisali kako je dobio batine, pevač tvrdi da je situacija bila potpuno drugačija.

– Taj čovek nije imao lošu nameru. Znate, ja 40 godina nastupam i po kafanama, dođu svakakvi ljudi, ludi, napiju se, nekome se ja ne svidim kao pevač ili kao lik… Ipak, ja smirim situaciju, priđem tom nekom i kažem: ‘Hoćemo li da popijemo jedno piće?’ – rekao je Mile u emisiji “Premijera Vikend specijal i dodao:

“Povukao me je za ruku”

– Šta bi trebalo, svako veče da se svađam sa nekim?! Uostalom, retko ko je lud da plati kartu da sluša nekoga ko mu se ne dopada, zato i nema mnogo takvih situacija. Ipak, jedna se desila u Švajcarskoj. Nastupao sam u jednoj diskoteci i nekih 5, 10 minuta pred fajront, jedan čovek mi je tražio da otpevam jednu svoju pesmu… Ja sam mu rekao: “Važi, samo da završim ovu pesmu koju sad pevam”. Ja nisam video lošu nameru u licu tog čoveka, a posle svih ovih godina iskusan sam da ocenim da li je neko naoštren ili nije. On me je povukao za ruku kad sam krenuo da se penjem uz stepenice, pa sam zbog toga promašio stepenik i pao na kolena – naglasio je pevač.

– Posle je ispalo kao da je on mene pretukao, ali to nije istina. Sve se desilo slučajno, jer je čovek hteo samo da me povuče ponovo da mi kaže isto to za pesmu. Obezbeđenje ga je odvuklo i pretuklo, a ja sam im odmah rekao: „Nemojte ga dirati. Čovek se samo napio”. Još je tu upala i njegova žena i počela da plače i govori: „Nemojte, imamo dvoje male dece” …Eto, čovek nije imao lošu nameru, a ispao je haos. Srećom se nisam povredio, ali mogao sam isto tako da padnem i povredim se mnogo teže – zaključio je Kitić u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar