Mile Kitić i Marta Savić KUPILI NEKRETNINU OD 300.000 EVRA - BIGportal.ba
Ex Yu

Mile Kitić i Marta Savić KUPILI NEKRETNINU OD 300.000 EVRA

Mile Kitić i Marta Savić, kako pišu domaći mediji, kupili su luksuzan stan od preko dvesta kvadrata u Dominikanskoj Republici i za njega izdvojili oko 300.000 evra.

Na ideju o tome da prošire spisak svojih nepokretnosti, ovaj estradni dvojac došao je još pre godinu dana.

– Proglašenje pandemije korona virusa i vanredno stanje koje je usledilo zateklo je Martu na odmoru u Dominikani. Pošto nije odmah mogla da se vrati zbog komplikovane procedure i nepoznanice šta će se dalje dešavati, ona je produžila svoj boravak u luksuznom hotelu u kojem je odsela. Posle mesec dana boravka, shvatili su da se situacija neće još dugo smiriti, pa su se dogovorili da ona počne da gleda stan koji bi kupili. Prosto, kada su sračunali koliko mesečno košta boravak u hotelu, zaključili su da nije u pitanju trošak, već investicija koja će im se već nakon nekoliko godina isplatiti – rekao je neimenovani izvor blizak folk zvezdama, i dodaje da je konačna odluka pala nakon što se Marta vratila u Srbiju prilikom popuštanja mera – piše Objektiv.

– Kada je ponovo otišla u Dominikanu, Marta je kupila stan koji ima više od dvesta kvadrata u okolini grada Punta Kana, gde je uglavnom i odsedala kada je boravila u ovoj tropskoj zemlji. Stan ima preko 200 kvadrata i veliku terasu sa pogledom na more. Pošto ona voli da se bavi sređivanjem enterijera, pa je tako i njihova vila u Beogradu potpuno renovirana pod njenim nadzorom, Marta se dala u opremanje prostora. Inače, cene u Dominikani su niže nego u Srbiji, tako da su za ovaj stan izdvojili preko 300.000 evra, što ga čini izuzetno povoljnim ako se uzme u obzir da će tu boraviti nekoliko meseci godišnje, ali i okupljati prijatelje – dodaje izvor za gorepomenuti list.

Danas objavljeno

Iva Štrljić objavila fotografiju sa tortom i porukom oduševila fanove

Vanja A

Viki i Taške zaradili 3 miliona evra a sad proširuju biznis!

Vanja A

Rimac o Mostarcu koji mu je posudio 300.000 evra: Spasio me

Vanja A

Ostavite komentar