Milanu Kaliniću nastavljeno suđenje - BIGportal.ba
Ex Yu

Milanu Kaliniću nastavljeno suđenje

Protiv srpskog glumca Milana Kalinića podignut je optužni predlog zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, iz aprila 2019. godine, a tim povodom za danas je bilo zakazano drugo ročište.

Ispitana su dva svedoka i pregledan je video-zapis same tuče, kao i fotografija na kojima se vidi optuženi glumac.

Svedok Budimir Čavić, rekao je da ostaje pri svom prethodom iskazu, i da nije video ko je koga udario i kako je tuča počela.

Drugi svedok Predrag Nikolić, kao i prvi svedok bili su službeno na ovoj utakmici.

“Službeno sam bio tamo i snimao sam utakmicu. Kamerom sam snimio ceo događaj, ali sam bio fokusiran na kameru i tek nakon što sam pregledao snimak video sam šta se dogodilo. S obzirom da je optuženi javna ličnost informisao sam se o ovom događaju putem medija”, rekao je Nikolić.

“Video sam Kalinića pre utakmice. Takođe, on dolazi na sve Zvezdine utakmice”, prenose domaći mediji.

Na pitanje sudije da li zna ko je načinio fotografije na kojima se vide sporni momenti tuče, istakao je da ne zna i zaključio da su pored njega bili pripadnici MUP-a i Žandarmerije, ali da misli da oni nisu fotografisali.

Iako je branilac optuženog Kalinića zahtevala da se fotografije ne uzmu u obzir, sudija je naveo da su fotografije sačinjene u javnosti, pa je njihova zakonitost verodostojna.

Sledeće suđenje zakazano je za 9. mart u 10.30 časova, na kom će biti pozvana tri svedoka, a jedan od njih biće i Dragan Šutanovac.

Podsetimo, pred početak “večitog” derbija u košarci u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača koji su imali VIP mesta kraj terena, a kako se sumnjalo tada – problem je upravo nastao zbog rasporeda sedenja.

Više muškaraca se sukobilo na terenu, a tom prilikom je, kako navode domaći mediji, Kalinić udario Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar