Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao Predojevića - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao Predojevića

Narodni poslanik Milan Tubin tvrdi da nije fizički napao predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora Zorana Predojevića. Tubin je optužen da je jutros u prostorijama Boračke organizacije doslovno išamarao Predojevića.

Nakon jutrošnjeg incidenta u kojem je, prema pisanju nekih medija, došlo do fizičkog obračuna između predsjednika Gradskog odbora SDS-a Prijedor i poslanika u Narodnoj skupštini Milana Tubina i Zorana Predojevića predsjednika Boračke organizacije Grada Prijedora , oglasio se Tubin.

On je na konferenciji za medije rekao da je sve bilo suprotno, odnosno da je Predojević njega pokušao da udari.

Tubin je naveo da mu se odmah po ulasku u kancelariju Boračke organizacije Predojević unio u lice i da mu je uputio niz verabalnih uvreda.

Današnji incident je, kako je Tubin naglasio, posljedica jučerašnje Skupštine na kojoj je odbornik SDS Slavko Švraka bio suzdržan prilikom glasanja na skupštinskom zasjedanju lokalnog parlamenta o inicijativi za osnivanje opštine Kozarac.

Tubin dodaje da je otišao u zgradu predsjedništva boračke organizacije u namjeri da traži od Predojevića da se Boračka organizacija ogradi od suzdržanog glasanja odbornika SDS Slavka Švrake.

Dodao je da Predojević zastupa interese DNS i Marka Pavića te da to ne bi smio kao predsjednik Boračke organizacije da radi.

Nakon što je saslušan u prostorijama Policijske uprave Prijedor, Zoran Predojević je rekao da je bilo fizičkog obračuna, ali da će detaljne informacije saopštiti sutra nakon sjednice predsjedništva Boračke organizacije.

Iz policijske uprave Prijedor potvrđeno je da su zaprimili dojavu o incidentu u 11:35 , nakon čega su policijski službenici izašli na lice mjesta, te postupili po prijavi i u službenim prostorijama policijske uprave Prijedor saslušali navedena lica.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Osnovnom sudu u Prijedoru protiv lica M.T. biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja „Tuča i fizički napad“ i „Vrijeđanje“ po Zakonu o javnom redu i miru.

(BN)

Danas objavljeno

Hrvatska: Јoš 4.571 zaražena osoba

M.

“Tajvan nema nikakvog prava u UN”

M.

Orban i Le Pen vs. EU

M.

Ostavite komentar