21. Oktobra 2021.

Milan Popović iznio ŠOKANTNE tvrdnje o Severini

Big Portal

Gostujući u jednom jutarnjem programu, Milan Popović, ispričao je svoju stranu priče o borbi za starateljstvom nad malim Aleksandrom, koga je dobio u vezi sa Severinom Vučković.

On je iskreno pričao o ovoj temi i otkrio mnoge detalje u koje javnost nije bila upućena:

– Moj predlog je uvek bio, Severina radi ti svoj posao, ja imam sve vreme ovog sveta, pusti sina da bude kod mene. Kada ima vremena, neka dođe i neka ga uzme, to je još uvek predlog. Ne možeš ti roditeljsko pravo da delegiraš. Majka mora da vodi dete kod lekara, ili otac! Ja sam našao dokaze da se Severina nije bavila detetom, to je sve priča za medije, da je ona brižna majka, da se ja njoj svetim. Još uvek ona priča to, još uvek priča o inatu i ljubomori. Za mene je ta emotivna veza prestala posle šest meseci. Tri meseca smo imali vezu, druga tri su protekla u nesuglasicama, ne bih da kažem u svađama. Ja bih odlazio tada kada bi dolazilo da histerija i pokušaja svađanja. Tim ogromnim prepadima raspoloženja, koji su možda povezani i sa zavisnoćšu od nečega, ne znam šta je u ovim krajevima normalnom, u brašni, bez da uvredim, psihoaktivne supstance, šta god. Više sam nego siguran, kada sam tražio da se testiramo, da bismo imali više poverenja jedno u drugog, na drogu, da, odbila je, izbila je svađa, kako ja od nje to smem da tražim, na kraju razgovarajući sa stručnjacima sam shvatio da je to glavni razlog tih njenih oscilacija, sa kojima nisam hteo da se nosim – rekao je Milan i nastavio:

https://www.instagram.com/p/CVPj2CjoIr5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=67bed6a3-a964-484b-a54e-c2626f8fb10f

– Nije istina to što Severina govori zbog čega je presuda bila donesena. Osnovni razlog zašto joj je smanjena količina vremena koju je provodila s detetom je ta jer pre te presude 46 dana nije dete vodila u školu i onda su Centar za socijalni rad i Posebno starateljstvo i sud doneli odluku da imamo pravo na pola-pola, sve praznike i odmore, a za vreme kada dete ide u školu mora da bude kod mene da bih ja osigurao detetu da ide u školu jer je njegovo obrazovanje roditeljska obaveza.

– Ona bez opravdanja nije 46 dana dete vodila u školu. Dete je trebalo da polaže državni ispit, ponavlja razred. Sreća u nesreći je bila ta korona pa smo on i ja jedan na jedan radili ta dva meseca kako bi on nadoknadio propušteno i položio sve ispite i završio razred s odličnim uspehom -kaže Milan.

https://www.instagram.com/p/CTm–T-qSfN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f5177aa1-71ef-49e5-8ff6-acb1853129e7

Igor se više brinuo o Aleksandru od Severine

– Ona je zanemarivala dete, nije provodila vreme s njim, nije ga vodila u školu, nije radila, a ni brinula o njemu, razne osobe su brinule o njemu. Igor je recimo, dok je bio Severinin partner, više vodio računa, i na tome sam mu zahvalan jer bolje da je on bio s njim nego neki sumnjivi ljudi, da ne dajem sada neke druge epitete celom tom okruženju oko nje. Ja sam želeo da se ona bavi detetom, a ne da delegira roditeljsko pravo na neke druge ljude. Ona kao roditelj treba da odgaja dete, a ne nekom drugom prepuštati tu ulogu.

Tražila mi je da se odreknem sina

– To je iz serije da sam ja još uvek zaljubljen u nju, da sam opsesivan! Za mene je emotivna veza bila završena nakon tri meseca našeg emotivnog odnosa, do čega je meni stalo bilo je dete i pristup njemu. Severina je meni tražila da se odreknem deteta tokom trudnoće! Zašto? Na jednom od poslednjih dogovora nešto pre sudskog spora, ja sam ponudio da budem tu, da podržavam materijalno, da sve što treba njoj, detetu, da podržavam, ali da provodimo isto vremena kao što smo provodili, ne, ona nije htela da pristane, htela je samo da se odreknem deteta, ja sam joj rekao da neću da se odreknem deteta, tri dana posle toga je pokrenula sudski spor.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare