10. Oktobra 2022.

Milan Popović iznio šok detalje iz veze sa Serverinom

Big Portal

Milan Popović, gostujući u “Novom jutru”, odgovarao je na veoma škakljiva pitanja Jovane Jeremić, koja ga definitivno nije štedela, a uspela je da izvuče sve detalje odnosa, kralja bakra i Severine, u koje javnost nije bila upućena.

Bivši partner popularne pevačice, otkrio je kako je došlo do sukoba, kao i da ga je Severina ucenjivala da bi bio intiman sa njom:

– Rešio sam da se razvedem od Severine posle šest meseci, i kada sam rešio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam hteo da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude – rekao je Milan u “Novom jutru” i dodao:

– Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao trudoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala jer ona nije mogla da radi dok je bila u drugom stanju.

https://www.instagram.com/p/CjXhLOlIin_/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nikada nismo živeli zajedno, vidjali smo vikendima, posle tri meseca su krenule svađe. Ja bih odlazio pre nego što svađa i počne nije bilo više prijatno biti u toj vezi. Nije bilo prijatno u toj vezi. U tih nekoliko puta je Severina je ostala u drugom stanju – dodao je Popović.

– Celu trudnoću sam održavao, bukvalno sam joj nosio doručak, bio sam tamo prisutan i hteo sam da sa Severinom budem partner u roditeljstvu. A onda su počele ucene ako ne budem intiman s njom, da spavam s njom, da će mi ona da brani da budem roditelj, da će me neki ljudi posetiti, neki zaštitari – pričao je Milan u jednom dahu, a onda otkrio:

https://www.instagram.com/p/CVa7lzKMCdn/?utm_source=ig_web_copy_link

– U junu 2013. imali smo situaciju, kada sam joj rekao da ova veza i tu je Severina histerisala, bili smo na Kipru. Posle tri nedelje, predložio sam joj roditeljski planu. U Dubrovniku smo se potom sreli i ona je rekla da ima milion evra kredita, i ja sam hteo da joj vratim taj kredit, i da nastavim da plaćam 10.000 evra alimentacije – kaže Milan i otkriva da se osećao prevareno sa njene strane.

– Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat – zaključio je Popović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare