Mila Kunis: Srce mi je prepuklo zbog rata u Ukrajini - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mila Kunis: Srce mi je prepuklo zbog rata u Ukrajini

Američka glumica Mila Kunis, koja je rođena u Ukrajini, rekla je da joj je srce prepuklo zbog rata u Ukrajini, iako se oduvek smatrala Amerikankom.

38-godišnja glumica rođena je u Černivcima u zapadnoj Ukrajini, a u SAD je došla 1991. sa svojom porodicom. Kazala je da se, iako se „uvek smatrala Amerikankom“, nešto u njoj promenilo nakon smrtonosne invazije ruskog predsednika Vladimira Putina na Ukrajinu krajem prošlog meseca.

“Ovo se događa i ne mogu da izrazim ili objasnim šta me je snašlo … Osećam se kao da mi je deo srca upravo istrgnut. To je jako čudan osećaj”, rekla je glumica.

“Došla sam u Sjedinjene Države 1991. sa svojom porodicom. I mi smo bili poslednji iz porodice koji su emigrirali”, rekla je Kunis, napominjući da je velik deo njene familije bio ili u logorima tokom Drugog svetskog rata ili je emigrirao neposredno pre.

“Dakle, kad smo došli u Sjedinjene Države, imala sam sedam i po, osam godina, i uvek sam se osećala kao Amerikanka. Nikada nije postojao deo mene za koji bi ljudi pomislili da sam iz istočne Europe. Celi sam život bila tipična osoba iz Los Anđelesa. I onda se ovo dogodi”, rekla je Kunis.

Kunis je rekla da su ona i njezin suprug Ešhton Kučer posetili Ukrajinu neposredno pre pandemije, i susreli su se sa predsednikom Volodimirom Zelenskim.

Izvor: N1

Danas objavljeno

Najstariji ikada otkriven DNK materijal pronađen na Grenlandu

Zeljka

Prirodna ili plastična: Koja jelka je bolja za životnu sredinu

Zeljka

Gal Gadot objavila vijest za novu “Wonder Woman”, a studio ga nema u planu

Zeljka

Ostavite komentar