Mila Kunis: "Neću da podižem razmažena derišta" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mila Kunis: “Neću da podižem razmažena derišta”

Mila Kunis i njen suprug Ašton Kučer su u nedavnom intervjuu za magazin “People” objasnili zašto ne žele da imaju još dece.

Kako je rekla, njena mala četvoročlana porodica je sve što joj treba za srećan život, pa iz tog razloga ne želi da kvari trenutno stanje daljim proširivanjem porodice.

”Imaću samo dvoje dece”, rekla je Mila, te dodala da roditeljstvo postaje mnogo teže kada ima više dece nego odraslih unutar jedne zajednice.

“Trenutno smo dobro. Dvoje ljudi, dvoje dece. Čula sam da je prelazak s dvoje na troje jako težak i naporan, a to ne želim”, objasnila je MIla.

Ona je i ranije govorila o izazovima s kojima se susretala pri usklađivanju karijere i porodice, te kaže da je dvoje dece savršen broj.

Podsetimo, Mila Kunis javno i otvoreno govori o svakodnevnim problemima sa kojima se susreće jedna mama i često priča o surovoj relanosti podizanja dece.

”Majčinstvo mi je dalo potpuno novu perspektivu. Iako sam stalno iscrpljena i od umora gotovo da padam s nogu, u isto vreme nikada nisam bila srećnija. Stvari oko kojih sam pre neprestano bila nesigurna i koje su me brinule postale su nevažne”, izjavila je jednom prilikom i naglasila da posebno oprezno pristupa odgajanju svoje dece.

”Nemamo nameru da podižemo razmažena derišta. Na ovom svetu je i previše razmažene dece”, zaključila je ona.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar