Mila Jovović otkrila POTRESNU porodičnu priču o kojoj ranije NIJE GOVORILA - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mila Jovović otkrila POTRESNU porodičnu priču o kojoj ranije NIJE GOVORILA

Glumica Mila Jovović jednom prilikom objavila je fotografiju svoje bake Tatjane Ivanovne, čija životna priča ostavlja bez daha

Glumica Mila Jovović jednom prilikom objavila je fotografiju svoje bake Tatjane Ivanovne, čija životna priča ostavlja bez daha.

Naime, Milina baka je prošla kroz pravi pakao rata, gledala smrti svakog dana u oči i morala da trpi razne žrtve da bi preživela.

O ovim detaljima Mila nikada ranije nije govorila, ali jednom prilikom odlučila je da ispriča kroz šta je sve Tatjana prošla i pokaže svima koliki je heroj bila. – Moja baka Tatjana Ivanovna se sa 16 godina priključila vojsci kao bolničarka i stigla do Berlina. Spasavala je živote, a i svoj jedva, krila se pod mrtvim telima sve vreme kako bi preživela. Ova devojčica je imala tako težak život i gledala svakodnevno smrt. Vratila se, potom, i započela život od nule, podigla dvoje dece kao samohrana majka. Uvek ću se sećati koliko je bila divna. Srećna sam što sam s njom bila nekoliko meseci pre nego što je preminula, izvodila je u šetnje dok je bila u kolicima i pričala sa njom o životu. Ti trenuci su više nego posebni. Volim te, babuška, mnogo nam nedostaješ! – napisala je Mila prošle godine uz fotografiju svoje bake.

Danas objavljeno

Vrijeme je da upoznamo pravog Stalonea

Vanja A

Karneval u Riju vraća se u punom sjaju

Vanja A

NASA ponovo najavila sletanje na Mjesec

Vanja A

Ostavite komentar