Mikrokreditno društvo Mikrofin predstavlja liniju kredita za poljoprivrednike - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Mikrokreditno društvo Mikrofin predstavlja liniju kredita za poljoprivrednike

Pouzdan partner poljoprivrednika – da vaše domaćinstvo nesmetano raste

Mikrokreditno društvo Mikrofin, povodom predstojeće poljoprivredne sezone, predstavilo je liniju kredita za poljoprivrednike koji žele da pokrenu ili unaprijede svoju poljoprivrednu proizvodnju.

Agromen kao pozdani partner, poljoprivrednicima donosi jednostavnu proceduru apliciranja za kredit i brzu gotovninsku isplatu, uz mogućnost podizanja kredita bez žiranata. Posebna pogodnost koju Mikrofin nudi poljoprivrednicima je i grejs period formiran prema potrebama korisnika kredita, te poklon za svaki kredit realizovan do 15. marta ove godine.

U ponudi Mikrofin kredita za poljoprivrednike su novčani iznosi od 300 do 50.000 KM sa rokom otplate do 84 mjeseca. Budući korisnici kredita dobijena sredstva mogu uložiti u pokretanje ili unapređenje poljoprivrednog gazdinstva, za nabavku osnovnih i obrtnih sredstava u poljoprivrednoj djelatnosti ili za refinansiranje postojećih kredita.

U širokoj ponudi kredita za poljoprivrednike moguće je odabrati nekoliko kreditnih opcija kako za iskusnije poljoprivrednike, tako i za one koji to tek postaju.

Mikrofin je svojim klijentima omogućio i posebnu pogodnost kroz sistem online aplikacije za kredit koju je moguće ostvariti u samo nekoliko koraka na stranicama: https://agromen.mikrofin.com/https://mikrofin.com/poljoprivreda/.

Mikrokreditno društvo Mikrofin takođe ima razvijen saradnički odnos sa velikim brojem trgovačkih radnji koje poljoprivrednicima nude posebnu mogućnost kupovine robe široke potrošnje na rate.

Detaljne informacija o uslovima i kreditnim ponudama Mikrofina moguće je pronaći u svim poslovnicama Mikrofina i na zvaničnom sajtu www.mikrofin.com.

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar