MIKROFIN VJERAN SVOJOJ DRUŠTVENO ODGOVORNOJ MISIJI - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

MIKROFIN VJERAN SVOJOJ DRUŠTVENO ODGOVORNOJ MISIJI

Kao vodeća mikrokreditna organizacija u BiH, Mikrokreditno društvo Mikrofin ostaje vjeran svojoj misiji da unaprijedi život građana društvene zajednice u kojoj posluje, posebno imajući u vidu razvoj njenih najmlađih članova.

Predstavnici kompanije posjetili su danas prostorije vrtića „Lana“ u naselju Rosulje u Banjoj Luci i tom prilikom obradovali mališane vrijednom donacijom.

„Više od dvadeset godina Mikrofin nastoji odgovoriti na molbe svih škola, vrtića, udruženja i ostalih ustanova koje se bave djecom, a koji su tražili neku vrstu pomoći od nas. Radimo to jer želimo učiniti sve što je u našoj moći da stvorimo preduslove za zdrav razvoj djece u ovom društvu.

Konkretno, Vrtiću „Lana“ je bila potrebna oprema za rad sa mališanima u vidu didaktičkog materijala i igračaka i to smo im ovom donacijom omogućili“, istakao je Boris Todić, Šef filijale Mikrofina u Banja Luci.

Direktorica JU „Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ Jelena Kurtinović zahvalila se na uručenoj donaciji.  Istakla je da je saradnja  JU „Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“  i društveno odgovornih kompanija veoma značajna za djecu u vrtićima,  jer je plod svake  saradnje unapređenje   vaspitno-obrazovnog  rada  i poboljšanje uslova boravka djece u vrtićima.

Izrazila je svoje zadovoljstvo što Mikrofin u svojim brojnim društveno odgovornim aktivnostima ove godine nije zaobišao vrtiće u Banja Luci i tako opravdao status društveno odgovorne kompanije.

Protekle sedmice u Mikrofinu su bili vrlo angažovani u pružanju pomoći djeci i mladima širom Bosne i Hercegovine.

Gradiška filijala podržala je rad Udruženja roditelja, djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ iz Kozarske Dubice donacijom mašine za izradu bedževa sa idejom da djeci omogući zabavu ali i priliku da zarade od prodaje bedževa.  Predstavnici Bihaćke filijale posjetili su „Dječije obdanište i dom učenika“  u Bosanskoj Krupi kako bi im uručili donaciju u vidu likovne opreme, a na poziv „Mještovite srednje škole“ iz Bosanskog Petrovca Enis Didović, šef bihaćke filijale obišao je učenike koji se obrazuju za stručna zanimanja i poklonio im aparat za varanje koji je nužan za obavljanje stručne nastave u radionici.

U prethodnim danima Mikrofin je svojim poklonima obradovao i učenike OŠ „Branko Ćopić” u Prijedoru,  te osnovce škola “Petar Kočić” i “Vuk Karadžić” , obje sa područja opštine Prnjavor.

Danas objavljeno

MI-BOSPO i ove godine oktobar boji u roze, pružajući najbolju podršku klijenticama

Zeljka

OTVOREN KONKURS ZA ŠESTU BANJALUČKU GITARIJADU

Zeljka

DAMASKNA RUŽA u Banjaluci 23. oktobra

Zeljka

Ostavite komentar