Miki Rurk otkrio šta još zna o Bilu Kozbiju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Miki Rurk otkrio šta još zna o Bilu Kozbiju

Oslobađanje Bila Kozbija iz zatvora u sredu potreslo je zajednicu žrtava seksualnih napada i aktiviste. Među mnogima koji su kritikovali Kozbijevo oslobađanje, glumac i bivši bokser Miki Rurk na Instagramu je podelio užasavajuću priču koju mu je ispričala bivša devojka pre više od 20 godina.

Priča sadrži grafičke i uznemirujuće detalje seksualnog napada koji je navodno počinio Kozbi.

Rurk je rekao da se zabavljao sa neimenovanom, mladom ženom, koja je tada imala oko 19 godina i jedno jutro čuo ju je kako plače kad je prespavala u njegovoj kući. Ta žena, uspešna manekenka, ispričala mu je o susretu koji je imala sa Kozbijem nakon što ga je srela na događaju za slavne na koji ju je poslala njena agencija.

Kozbi, koji je tada bio uspešna figura u svetu šou biznisa, podržao je njeno interesovanje za časove glume. Rurk je rekao da je Kozbi pozvao ženu da razmene brojeve telefona i isplanira večeru sa njim i njegovom ženom kasnije te nedelje. Komičar je rekao ženi da će joj pomoći da uđe u glumački posao, naveo je Rurk.

Ali, nekoliko dana kasnije kad je žena otišla do Kozbijeve kuće, dočekao ju je on sam, rekavši da je žena izašla poslom. Kako su počeli večeru, Kozbi ju je upitao da li želi čašu vina. Odbila je, ali on se vratio sa dve čaše i insistirao da nazdrave njenoj budućoj glumačkoj karijeri. Tada su, naveo je Rurk, dešavanja uzela mračan preokret.

“Sledećih nekoliko minuta nastavili su da pričaju o glumi i oko 15 minuta nakon što je rekla da ima blagu glavobolju i mučninu počela je takođe da oseća strah i blagu paniku jer se nije osećala kao inače”.

“Konačno je rekla da mora da ode kući, da se ne oseća dobro a on ju je uzeo za ruku, gurao je i rekao da će biti OK, da treba da se opusti. Rekla je da stvarno želi da ide, a on je ustao i gurnuo je, rekavši da mora da ostane tu, da će biti dobro”.

“Onda je posegnuo rukom iza nje na dole i počeo da je hvata za grudi, ona se uplašila i kad je ustala ljuljala se. On ju je uhvatio oko struka, položio na pod i legao na nju, a ona ga je sa suzama i u strahu pitala šta radi, zašto joj to radi”.

“On se samo osmehnuo i rekao ma hajde dopašće ti se”.

Rurk je naveo da je došlo do borbe između Kozbija i žene, koja je uspela da ga odgurne i pokušala da otrči do svog auta. Kozbi ju je navodno uhvatio od pozadi i legao na nju, pokušavajući da joj obuzda ruke i zatvori usta jer je vrištala. Žena je na kraju uspela da se oslobodi, uđe u auto i pobegne, navodi Rurk.

Rurk je naveo da se sa tom ženom zabavljao svega oko tri nedelje, ali da veruje da se incident dogodio nekoliko meseci pre nego što ju je upoznao.

“Pitao sam je da li je zvala policiju, rekla je da nije rekla nikome. Odgovorila je – ko bi mi verovao, on je poznata zvezda a ja sam niko?”, napisao je Rurk u postu.

On je dodao da ga je ovaj događaj potresao i da su mu detalji priče ostali u glavi godinama.

Njegovi navodi podsećaju na navode sa suđenja Andreje Konstand i drugih žena koje su optužile Kozbija za seksualni napad. Konstand je rekla da ju je Kozbi drogirao i silovao u njegovoj kući u januaru 2004. Kozbi je u okviru sudskog poravnanja dve godine kasnije svedočio da je ponekad davao ženama sedative kad je želeo seks s njima, iako je tvrdio da su odnosi bili dobrovoljni.

Podsetimo, presuda Kozbiju odbačena je zbog proceduralnih pitanja, na osnovu starog ugovora kojim je dobio krivični imunitet od bivšeg tužioca okruga Montgomeri, uprkos više dokaza i optužbi protiv Kozbija.

Tabloidi poput “Dejli mejla” pišu da se Kozbi nada “velikom povratku” u šou biznis, moguće sa dokumentarcem i turnejom, iako neki u Holivudu veruju da je 83-godišnji komičar previše “toksičan” da bi povratio karijeru.

Hauard Bregmen, PR strateg i krizni menadžer, istakao je za “Varajeti” nakon što je Kozbi oslobođen da on “nije nevin”, već je pušten zbog “tehničke stvari”.

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar