Miki Pirs iz Mućki: Obolio od raka, obratio se javnosti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Miki Pirs iz Mućki: Obolio od raka, obratio se javnosti

Patriku Mareju, koji je publici u Srbiji poznat po ulozi Mikija Pirsa u seriji “Mućke”, dijagnostikovan je rak.

Doktor mu je otkrio maligni tumor na plućima. On je potvrdio ovu vest u utorak uveče, dok je javno podržavao novi apel vlade Velike Britanije da se ide na preventivne preglede, piše Dejli Mejl.

– Naravno, želeo sam da moji zdravstveni problemi ostanu privatna stvar, ali neuspeh da u potpunosti sakrijem ovo bilo bi sebično. Zahvaljujući mom ultrazvuku imam šansu za borbu. To je pokazalo da su mojim organima potrebni dalji pregledi i da su uočeni tumori. To je dovelo do PET skeniranja koje pokriva mnogo veću oblast. Na moje divno iznenađenje ove lezije nisu bile kancerogene, ali skener je našao kancerogeni tumor u mojim plućima. Ovo je od tada uklonjeno – napisao je glumac na Tviteru i dodao:

Foto: Jutjub printskrin

– Sada tvitujem, što ne bi bio slučaj da nisam imao ultrazvuk pre nekoliko meseci. ‘Mnogi ljudi svode ove simptome na starost i nelagodnost da jednostavno imaju slab stomak. Molim vas, ne ignoriši to ako traje. Što se mene tiče, i zahvaljujući Nacionalnom zdravstvenom sistemu, sada mogu da vidim isti prelepi horizont kao i vi – napisao je on.

Patrik Marej je odigrao ulogu Mikija Pirsa u 20 epizoda “Mućki” tokom 22 godina emitovanje ove serije.

Večernjenovosti.

Danas objavljeno

Kako danas izgleda detektiv Horejšio iz “CSI: Miami”

Vanja A

Evo gdje su najkvalitetnije plaže na svijetu

Vanja A

Johnny Depp i njegova advokatica u vezi? Fanovi navijaju za tu ljubav

Vanja A

Ostavite komentar