26. Jula 2022.

Mik Džeger slavi rođendan: Ko je njegova 44 godine mlađa devojka

Big Portal

On nije klasično lep muškarac, sitne je građe, ali je, otkako je bend postao poznat pre pet decenija, stekao status svojevrsnog seks-simbola i imao intimne odnose sa nebrojenim ženama. Džeger gotovo da nikada nije bio sam, retko je bio veran, a išao je iz veze u vezu.

Njegove velike ljubavi su bile Marijana Fejtful, Marša Hant, Bjanka Džeger, Melani Hemrik, dok je sa Džeri Hol bio u najdužoj vezi.

Džeger ima osmoro dece – ćerke Karis, Džejd, Elizabet i Džordžiju i sinove Džejmsa, Gabrijela i Lukasa i Devera.

Pažnju javnosti privlači i njegova sadašnja veza sa Melani Hemrik, bivšom balerinom koja je od njega mlađa 44 godine. Melani se penzionisala 2019. godine kako bi se posvetila sinu i porodici, navodi Holivud lajf.

Nekadašnja balerina i koreograf često na Instagram profilu postavlja zajedniče slike sa Mikom i njihovim sinom Deverom gde sve deluje idilično.

Ali…

Muzičarevi prijatelji su svojevremeno otkrili za strane medije da su on i balerina u otvorenoj vezi i da to znači da Mik može da se viđa s drugim ženama.

Mik je u međuvremenu bio i s mladom producentkinjom Nor Alfalah koja ga je pratila na njegovim koncertima širom sveta. Ipak, odlučio je da je ostavi da ima više vremena za Melani i njihovog sina.

https://www.instagram.com/p/CgIWBa8Nzdt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=54aa86e1-3ffb-4071-ab0b-da46fdc5a2ec

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare