27. Juna 2019.

Mijailović: Trinkijeri će imati veći budžet za sezonu 2019/2020

Big Portal

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da će trener Andrea Trinkijeri imati veći budžet za sastavljanje tima za narednu sezonu.

Vicešampion Srbije je u konkurenciji za poslednje slobodno mesto u Evroligi, a pored njega specijalnu pozivnicu želi i ruski Zenit.

Ipak, prvi čovek Partizana rekao je da budžet kluba neće zavisiti od odluke borda Evrolige o poslednjem učesniku elitnog klupskog košarkaškog takmičenja.

“Šta god da Evroliga odluči, Partizan će nastaviti istim smerom. Trinkijeri će imati veći budžet da sastavi tim za narednu sezonu”, rekao je Mijailović u obraćanju na koktelu koji su crno-beli priredili povodom kraja sezone.

Predsednik Partizana je takođe napomenuo da Andrea Trinkijeri ima važeći ugovor sa crno-belima, da će voditi klub i naredne sezone i da će tim sastavljati zajedno sa Nikolom Lončarom.

Pored toga pričao je i o stabilizaciji kluba.

Za dve godine klub je potpuno stabilizovan, niko nije protiv Partizana, a u Humsku su se vratile legende. Navijači su prepoznali momenat u kom smo se našli, pa smo tako bili treći po gledanosti u Evrokupu, kao i prvi u ABA ligi. Kontinuitet trenera Andree Trinkijerija i sportskog direktora Nikole Lončara se nastavlja, a u narednoj sezoni će imati veći budžet. Obaveze redovno izmirujemo, bez blokade i BAT-a, a rešićemo i poreski dug. Veliku zavalnost dugujemo navijačima, sponzorima, državi“.

Dotakao se i ABA lige, kao i KLS

Nismo komentarisali nepravde, već ćemo voditi borbu kroz institucije ABA lige i Košarkaške lige Srbije“, rekao je Mijailović i dodao:

“Ništa nisam komentarisao zbog odluke borda Evrolige. Kakva god da bude odluka, Partizan ne gubi. U narednih pet godiina ćemo igrati u Areni, gde ćemo imati i trenažni centar“.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare