Mihajloviću ključevi grada Bolonje: „Sudbina je tako htjela...“ - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mihajloviću ključevi grada Bolonje: „Sudbina je tako htjela…“

Kakva čast za Sinišu Mihajlovića kojem je gradonačelnik Bolonje Mateo Lepore uručio ključeve grada na svečanoj ceremoniji.

Miha je postao počasni građanin zbog posebnog osećaja za lokalnu zajednicu koju je promovisao kroz javnu ulogu trenera Bolonje i to u periodu suočavanja sa opakom bolešću.Legendarni levonovi bombarder je upravo u Bolonji proveo najteže trenutke kada mu je dijagostifikovana leukemija, ali je uz veliku borbu i napore najboljih lekara uspeo da pobedi opaku bolest.

https://twitter.com/BfcOfficialPage/status/1461036338363478022

„Sudbina je htela da se razbolim u Bolonji, gde se nalazi jedan od najpoznatijih svetskih centara za lečenje obolelih od raka. Svima kažem nemojte da se stidite teških trenutaka. I oni su deo naših života, treba da naučimo da živimo sa svojim problemima, a ne uz njihovo odsustvo“, izjavio je Mihajlović u svom drugom mandatu na klupi pomenutog italijanskog prvoligaša.

Prvi put je Miha sedeo na klupi od novembra 2008. do aprila 2009. godine, a sada je srpski stručnjak potpisao ugovor do juna 2023. godine.Bolonja je trenutno na devetom mestu Serija A sa 18 bodova, ima samo bod zaostatka u odnosu na Romu koja se nalazi na poziciji koja naredne sezone vodi u evropska takmičenja.

Danas objavljeno

“Novače, torbu na rame, pa preko granice”

V.R.

Ančeloti: Poslije Reala odlazim u penziju

V.R.

Rodik: Kirjos je među prva dva ili tri favorita za US Open

V.R.

Ostavite komentar