Mihajlović kroz suze: Našao sam anđele čuvare - BIGportal.ba
Ex Yu

Mihajlović kroz suze: Našao sam anđele čuvare

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović u suzama je poručio da mu mnogo znači podrška doktora u borbi protiv bolesti, kao i da mu je karakter pomogao da bude snažan u teškim trenucima.

Proslavljeni srpski fudbaler, koji se prvi put oglasio javnosti nakon 13. jula kada je otkrio da boluje od leukemije, u izlaganju istakao je da mu nije lako zbog previše emocija.

“Teška četiri meseca su iza mene, imao sam hemoterapije, ali sam jakim karakterom sve prebrodio. Veliku mentalnu snagu dobijao sam od doktora. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i biću im zauvek zahvalan”, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Bolonji prije nego što su ga emocije potpuno savladale.

“Izvinjavam se što plačem”, dodao je proslavljeni as.

Mihajlovića je početka konferencije iznenadio dolazak njegovih igrača na čelu s kapitenom Blerimom Džemailijem, koji je izjavio da im nedostaje, na šta je dobio odgovor u Mihajlovićevoj šaljivom stilu da “čine sve kako bi propuštali treninge”.

Mihajlović je prošle nedjelje završio treći ciklus liječenja u klinici u Bolonji poslije presađivanja koštane srži.

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar