Mihajlović: Ja sam rođen spreman! - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mihajlović: Ja sam rođen spreman!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je izjavio da je on “rođen spreman”, pošto je uspeo da pomogne tom timu da opstane u Seriji A.

On je naveo da oseća da je ono što je činio “čudo”, kao i da je spreman da preuze kormilo nekog većeg kluba.

Italijanski mediji “tipuju” da je mislio na Lacio ili Juventus.

“Niko nije verovao da ćemo opstati. Možda nekoliko ljudi. Ja sam među njima. Video sam da tim ima kvalitet i karakter. Kako je vreme prolazilo, bio sam sve ubeđeniji“, rekao je Mihajlović.

On je istakao da mora da zahvali ekipi, na odnosnu i ljudskosti.

“Imali smo teške momente, ali smo ostali zajedno. Verovali smo. Najvažnije je bilo da vratimo mentalitet na pravi put, da igrači mogu da razumeju da je neophodna hrabrost da bi se igrao moj stil fudbala. U momentu kada se mentalitet promenio, promenili smo i način kondicionih treninga, pojačali smo ih zapravo, prevazišli smo neke povrede i zaista promenili brzinu”,
 istakao je Mihajlović.

Srpski stručnjak je dobio aplauze i od navijača svog tima, ali i od simpatizera Lacija, sa kojim je Bolonja odigrala nerešeno 3:3 i tim bodom uspela da obezbedi opstanak.

“Ne dešava se svakog dana da dobijete podršku navijača oba tima. To samo znači da sam ljudima ostavio neke lepe uspomene. Budućnost? Uživajmo u momentu, ako pobedimo naredne subote možemo da završimo sezonu kao deseti, što bi bilo remek-delo. Moramo da održimo motivaciju jer sigurnost na 15. i 10. mestu nisu iste“, rekao je Mihajlović.

Na pitanje da li ga je možda kontaktirao Juventus, koji će na kraju sezone ostati bez trenera pošto je odlučeno da Maks Alegri ode, Mihajlović je odgovorio potvrdno.

“Da… Pre pet godina. Naša profesija se stalno unapređuje, tako da sam danas potpuno drugačiji trener nego tada. Ja sam rođen spreman”, zaključio je Mihajlović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Danas objavljeno

Mesi: Nekad želim da budem neprimjetan

V.R.

Greška Ferstapena, pol-pozicija za Hamiltona

Vanja A

Luka Jović pogodio za Real poslije 22 mjeseca!

Vanja A

Ostavite komentar