12. Novembra 2020.

Mihajlović: Arkan me je privukao “šarmom đavola”, trpeo sam vređanja Patrika Vijere

Big Portal

Mnogi mediji sa “čizme” iznose različite zanimljivosti iz knjige, a posebno zanimljiv bio je sukob sa Patrikom Vijerom iz oktobra 2000. godine.

Tada su u duelu Lacija i Arsenala u Ligi šampiona Vijera i Mihajlović imali okršaj na terenu, iz kog je Srbin izvukao deblji kraj.

“Jedna stvar koju ne bih ponovio desila se tog oktobra 2000. godine. Kada sam igrao fudbal, pljuvao sam igrače i delio laktove i uvrede. To se desilo i Vijeri”, piše Mihajlović i nastavlja:

“Rekao sam mu ‘jeb**i crnčugo’ i dobio sam suspenziju od tri utakmice. Pogrešio sam, i to puno. Ali, on je mene nazivao ‘je***im ciganinom’ tokom cele utakmice”, istakao je Siniša i zaključio:

“Ne postoji takva stvar, kao što je rasizam prema Srbima”.

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Mihajlović je za “Korijere dela Sera” ispričao da ga je borba sa leukemijom promenila.

“Postao sam bolji čovek. Bolest me je ojačala i promenila. Uživam u svakom trenutku, nije tako bilo ranije. Bolest nije greška, to se dogodi, a ja nisam nikakav heroj. Ja sam bio uplašen čovek, ali me nije sramota da to kažem”.

Bio je često i na meti navijačkih uvreda.

“To me je pratilo, ti nazivi kao cigansko g***o. Kada sam se razboleo osetio sam podršku svuda i to mi prija, ali ja jedva čekam da ponovo budem cigansko g***o”, rekao je trener Bolonje.

Jedan deo knjige posvećen je i prijateljstvu sa bivšim vođom navijača Crvene zvezde Željkom Ražnatovićem Arkanom.

“U početku me privukao njegov šarm đavola, a kasnije smo postali veliki prijatelji. Nikada neću deliti neke stvari kakve je on delio, ali neću ni poricati prijateljstvo sa njim. I to je deo mog života”, rekao je Mihajlović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare