26. Septembra 2022.

Mihajlo Šaulić: “Ćale, SVADBU nisam zamišljao bez tebe”

Big Portal

Mihajlo Šaulić se juče venčao Marinom Velimirović. Kako je znao da je njegova svadba najveća želja pokojnog oca, Mihajlo je održao zdravicu u njegovo ime, te rasplakao sve prisutne.

Mihajlo nikada nije krio da mu je očev odlazak teško pao, te da mu na tako bitan dan, kao što je svadba, veoma nedostaje. Kako kažu prisutni, emocije su se samo smenjivale, a posebno kada je pevač nakon Mihajlovog govora zapevao Šabanovu “Svadbarsku pesmu”.

– Mihajlo ni sada nije preboleo Šabanov odlazak, čini se da njemu sve to najteže pada. NJemu je otac stalno u mislima, posebno mu je teško što nije pored njega. On je nazdravio s gostima, a onda je zdravicu, s knedlom u grlu, posvetio Šabanu: “Ćale moj, svoju svadbu nisam zamišljao bez tebe. Nismo se tako dogovorili, planovi su nam bili drugačiji. Znam da nas sada gledaš i da si srećan. Bićeš ovde kroz tvoje pesme, koje će mi orkestar pevati pošto tebe nema” – kaže izvor sa lica mesta i dodaje da su se svi prisutni naježili kada je nakon govora pevač zapevao Šabanovu pesmu:

– Kada su krenuli stihovi “Hajde, oče, okiti svirače, svirat ćemo još bolje i jače, neka čuje cela okolina da si svoga oženio sina”, Goca se rasplakala i zagrlila s mladencima. Ni Ildi, a ni Saneli nije ništa manje teško bilo, ali su sve stoički podnele i uživale u očevim vanvremenskim hitovima.

Nakon što su Mihajlo i Marina krunisali ljubav, upriličili su veliko slavlje za mnogobrojne prijatelje i članove porodice Šaulić. Inače, mladoženja je pre svadbe postao generalni konzul Srbije u Cirihu, što je bio još jedan razlog da se slavi, ali u svemu ovome Mihajlu, koji je jedino muško dete iz braka Šabana Šaulića i Gordane, pokojni otac najviše je nedostajao i on to nije krio.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare