Mihaela Majstorović u finalu izbora Mis BiH za Mis Svijeta - BIGportal.ba
Ex Yu

Mihaela Majstorović u finalu izbora Mis BiH za Mis Svijeta

Mihaela Majstorović predstavlja opštinu Srbac 17. septembra u finalu izbora Mis BiH za Mis Svijeta

Ovogodišnji izbor za Mis BiH protiče u svečanom jubilarnom raspoloženju, i slavi 25 godina rada, a izbor Mis Svijeta obilježava punih 70 godina postojanja.

Dvadesetdvije finalistkinje izbora Miss BiH uveliko se pripremaju za veliko finale koje će se održati 17. septembra, a jedna od njih je i naša sugrađanka Mihaela Majstorović.

Mihaela za sebe kaže da je izuzetno komunikativna, društvena i borbena osoba. Student je Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci. “Jeste li znali da je za razgradnju opuška od cigarete u prirodi potrebno 1 – 2 godine?” Kao i svake godine, Direkcija “Miss BiH za Miss Svijeta” promoviše neke opšte, društvenokorisne teme, te će tako ove godine dati akcenat na promociju podizanja ekološke svijesti, a posebno na problem divljih deponija u BiH.

Akcija nosi naziv “VOLIMO PRIRODU – STOP DIVLJIM DEPONIJAMA”. Takođe, govoriće i o zanimljivim destinacijama u BiH, a na taj način promovisati domaći turizam. 25-ti jubilarni izbor Mis BiH 2021 održaće se u sklopu Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu, koji su zajedno sa turističkom zajednicom Opštine Lukavac i Opštinom Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije domaćeg turizma, te zaštite okoliša.

“Kao neko ko je veoma prijateljski raspoložen, radujem se svom odlasku na izbor Mis BiH i upoznavanju drugih djevojaka” – rečenica je kojom je Mihaela završila ovaj razgovor.

Mihaelu Majstorović možete podržati putem televoltinga na broj 096-840-818.

Glasanje putem televoltinga je počelo i traje do 17.09. kada će se održati direktan prenos na Federalnoj televiziji.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar