Microsoftove Android aplikacije su sve popularnije - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoftove Android aplikacije su sve popularnije

Microsoftove aplikacije za Android sve više dobijaju na popularnosti, a sada je kompanijina “Link to Windows” alatka zauzela vodeću poziciju na Google Play Store-u u Top Free kategoriji.

Ovo dostignuće je objavljeno na Twitteru, od strane vođe Microsoft Mobile Experiences & Essential Products tima, koji je zadužen i za razvoj Your Phone prateće aplikacije. Prema grafikonima, Microsoft je sada ispred popularnih aplikacija kao što su Facebook Messenger, TikTok, WhatsApp Messenger i Snapchat.

Potrebno je istaći da ova statistika nije zasnovana samo na broju preuzimanja aplikacije. Google statistika ističe da je Microsoftova aplikacija instalirana preko 10 miliona puta, dok Facebook Messenger ima preko milijardu preuzimanja sa Play Store-a.

Your Phone aplikacija, na primer, se nudi preinstalirana na Windows 10 uređajima, dok Android verzija stiže već ugrađena u Samsungove najnovije premijum telefona, kao što je Galaxy Note10. Ovakav pristup svakako pomaže Microsoftovim aplikacijama za Android da postanu popularnije.

Izvor: Softpedia

Danas objavljeno

Nokia T20 tablet se pojavio u dvije varijante, poznata i cijena

Vanja A

PS5 najbrže prodavana konzola u istoriji Sonija – već prodato 10 miliona primeraka

Vanja A

Otkriven i četvrti model u okviru Motorola Edge 20 linije telefona

Vanja A

Ostavite komentar