25. Augusta 2019.

Microsoft testira zanimljivu opciju za Windows 10, možda je dobijemo sa sledećim apdejtom

Big Portal

U sklopu izdanja Windows 10 Insider Preview Build (redni broj 18965), u Microsoftu testiraju novu postavku koja će vlasnicima Windowsa omogućiti da preciznije odrede da li će se aplikacije automatski pokrenuti posle restarta.

U Microsoftu kažu da će nova opcija biti isključena u početnim postavkama. Ako želite da je aktivirate, moraćete da otvorite meni Account settings i potražite je pod Sign-in options.

Naravno, to što u Microsoftu testiraju novu opciju ne znači da će se ona automatski pojaviti i u sledećem izdanju ažuriranja za Windows 10.

Ali, svakako obratite pažnju na sledeće izdanje (20H1), koje bi trebalo da se pojavi početkom sledeće godine. U istom izdanju u Microsoftu planiraju da dodaju ugrađeni Linux kernel.

Kao svaka druga nadogradnja, Build 18965 donosi niz rešenja za bagove i za stabilniji rad računara. Između ostalog, trebalo bi da budu uklonjeni problemi zbog kojih pojedine aplikacije nisu mogle da rade u pozadini i zbog kojih se taskbar nije prikazivao pri radu sa tastaturom osetljivom na dodir.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare