Microsoft Teams će uskoro dobiti LinkedIn i OneDrive integraciju - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoft Teams će uskoro dobiti LinkedIn i OneDrive integraciju

Microsoft radi na više ažuriranja za Microsoft timove koji uključuju nove integracije sa LinkedIn-om i OneDrive-om.

Kompanija redovno radi na ažuriranju timova kako bi ih učinila lakšim za korisnike, a sada novi roadmap za Microsoft 365 pokazuje da u budućnosti dolazi još više.

Jedno od ovih planiranih ažuriranja uključuje inteligentnu integraciju sa LinkedIn-om. Ovo će omogućiti korisnicima Microsoft Teams-a da vide LinkedIn profil svog kolege dok su u ćaskanju jedan na jedan. Ovo će očigledno biti korisno tamo gde su korisnici deo velike organizacije i neka pozadina će biti korisna za sastanke ili izgradnju tima.

Očekuje se da će ova integracija dodati LinkedIn karticu na panel za ćaskanje za brze informacije o svim važnim stvarima koje biste inače videli na LinkedIn-u. LinkedIn je ipak Microsoftov proizvod, tako da ova integracija ima savršenog smisla i biće dobrodošao dodatak za mnoge.

Kako Pocket-Lint navodi, pored ove promene, Microsoft takođe radi na bližoj integraciji sa OneDrive-om. Ako koristite OneDrive za posao, onda ćete moći lakše da vidite i upravljati svojim datotekama.

Microsoft kaže da u OneDrive dodaje odeljak „Vaši timovi“ koji će korisnicima omogućiti da lako pronađu i rade sa svim datotekama u Microsoft timovima. Ovo će biti korisno kada ste delili datoteke u timovima, ali ste zaboravili gde su prvobitno deljeni i morate ponovo da ih iskopate.

Ove promene su trenutno zabeležene u roadmap i očekuje se da će doći u nekom trenutku u aprilu 2022.

Benchmark.

Danas objavljeno

Samsung predstavio ekran koji se sa 13 odmotava na 17 inča

Vanja A

Istraživači napravili podvodnu bežičnu kameru koja radi bez baterija

Vanja A

Samsung Galaxy S23 Ultra bi mogao da izgleda ovako

Vanja A

Ostavite komentar