Microsoft Teams: Besplatne novine kao prednost nad rivalima - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoft Teams: Besplatne novine kao prednost nad rivalima

Microsoft je napravio veliki korak i cilj je da se Zoom korisnici, te korisnici drugih platformi, usmjere na Teams prostor za video pozive. Radi se o opciji za cjelodnevne video razgovore, koja može da se koristi potpuno besplatno.

Kompanija je pre nekog vremena predstavila Microsoft Teams za mobilne korisnike, a sada donosi nove opcije za desktop aplikaciju. U pitanju je funkcija uz pomoć koje će povezivanje sa prijateljima i porodicom biti još jednostavnije, budući da će korisnici moći da kreiraju pozive za do 300 učesnika, koji će moći da potraju čitav dan. Nova usluga se ne plaća, a za učestvovanje nije potreban Microsoft Account, čak ni Microsoft Teams aplikacija, budući da će zainteresovani u razgovore moći da se uključuju preko web pregledača. Oni koji budu komunicirali na ovaj način će u galeriji, koja se nalazi u okviru poziva, moći da vide do 49 drugih učesnika.

Opcija stiže na vreme za početak praznika, i kreirana je zbog pandemije koja će mnoge porodice ostaviti razdvojene, budući da se putovanja ne preporučuju. Nova funkcija trajanje poziva ograničava na 24 sata, te Teams tako nudi najbolji način za besplatno povezivanje sa onima koji su daleko.

Izvor: The Verge/PCPress

Danas objavljeno

Samsung za narednu godinu sprema tablet koji se savija na tri dijela

Zeljka

Uvijek je pravo vrijeme za omiljenu muziku uz Huawei FreeBuds 4i

Zeljka

Samsung Galaxy M42 5G zvanično stiže 28. aprila, imaće Snapdragon 750G čip

Zeljka

Ostavite komentar