Microsoft SMS Organizer aplikacija protiv spam poruka - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoft SMS Organizer aplikacija protiv spam poruka

Microsoft je u posljednje dve godine ozbiljno poboljšao kvalitet svojih aplikacija za Android, što je korisnicima pružilo one poput Next Lock Screen i Microsoft Launcher, a u posljednje vrijeme se pojavljuju i druge koje su ili nove, ili poboljšane verzije starih aplikacija.

Najnovija je SMS Organizer, servis za tekstualne poruke koji stiže od Microsoft Garage – inicijative koja zaposlenima omogućava da razvijaju projekte koje smatraju najvažnijima. Radi se o aplikaciji koja koristi mašinsko učenje za sortiranje poruka, a na osnovu konteksta, te ima opcije koje omogućavaju da se usluga prilagodi potrebama korisnika. Lansirana je prošle godine, ali je bila dostupna samo na indijskom tržištu, a nakon milion preuzimanja stiže i u Sjedinjene Američke Države, Veliku Britaniju i Australiju.

Prvobitno je dizajnirana tako da rešava probleme koji su tipični za indijsko tržište zbog toga što je u toj zemlji sve uređeno tako da je korisnicima potrebna dvofaktorska autorizacija za sve što rade online, što znači mnogo poruka sa jednokratnim lozinkama. I tu na scenu stupa SMS Organizer koji je dizajniran da poruke organizuje tako da se one najvažnije nađu na vrhu, pa je interfejs podeljen na četiri kategorije: tekstualne poruke, podsetnici, finansije i ponude.

Oni koji su isprobali aplikaciju ističu da je sekcija u kojoj se čuvaju poruke koje su obeležene kao „podsetnici“ najkorisnija, a zbog toga od tekstualnih poruka kreira kartice koje sadrže najvažnije informacije. Polje obeleženo sa „SMS poruke“ podeljeno je u četiri potkategorije – privatne poruke, transakcije, promocije i važne poruke, tako da je korisniku omogućeno da bez problema u rekordnom roku pronađe informaciju koja mu je potrebna.

Pored navedenog tu je i opcija koja korisnicima omogućava da poruke čuvaju u Drive-u, što sa podsetnicima i inteligentnim sortiranjem poruka SMS Organizer čini jednom od najboljih aplikacija koje se bave SMS porukama.

Izvor: Android Central

Danas objavljeno

Samsungov skener otiska prsta će navodno biti 2,5 milijarde puta sigurniji do 2025. godine

Vanja A

Korisnici širom svijeta prijavljuju da je Fejsbuk pao

Vanja A

Predstavljene natrijum-jonske baterije, jeftinije i podjednako dobre kao litijumske

Vanja A

Ostavite komentar