Microsoft počinje sa uvođenjem vizuelnog osvježavanja u svoj Office paket - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoft počinje sa uvođenjem vizuelnog osvježavanja u svoj Office paket

Microsoft uvodi vizuelno ažuriranje svojim redovnim korisnicima Office-a, koje je dao insajderima još u julu. I 365 i licencirana verzija na Windows-u se sada osvježavaju.

Ažuriranje odgovara vizuelnom stilu operativnog sistema Windows 11 sa zaobljenim uglovima prozora i opcijom korišćenja tamne teme (ili sinhronizacije teme sa vašim Windows-om).

Traka sa alatkama za brzi pristup (ona na samom vrhu) je podrazumevano skrivena, ali možete da je vratite desnim klikom na traku i označite opciju Prikaži traku sa alatkama za brzi pristup.

Clees.gif

Možete reći da ste dobili vizuelno osveženje ako postoji ikona „megafona“ u gornjem desnom uglu prozora Office. U njemu se nalazi funkcija “Uskoro” koja omogućava vizuelno osvežavanje, piše Microsoftov Techcommunity.

Vizuelno osvežavanje je dostupno i možete ga omogućiti u Word, Excel, PowerPoint, OneNote programima. Prebacivanje novog dizajna u nekoj od ove četiri aplikacije takođe će promeniti izgled programa Access, Project, Publisher, Visio i Outlook, iako ga ne možete isključiti u tim aplikacijama.

Benchmark.

Danas objavljeno

FCC sertifikat potvrđuje brzinu baterije i punjenja Samsung Galaxy A33 5G telefona

Vanja A

Novi pristupačni Radeon PRO grafički akceleratori su stigli

Vanja A

Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500

Vanja A

Ostavite komentar