30. Septembra 2019.

Microsoft planira modernu verziju ergonomske tastature i miša

Big Portal

Microsoft ima tradiciju i svojevrstan hobi da kreira retro dodatke i periferije za PC, a kompanija navodno planira da objavi modernu verziju Ergonomic Keyboard i Ergonomic Mouse uređaja.

Izveštaj nemačkog sajta WinFuture pominje da će najava ovih uređaja uslediti tokom 2. oktobra, u okviru hardverskog događaja tokom kojeg će Microsoft predstaviti novi Surface Pro 7 i Surface Laptop 3.

Prema navodima, nove periferije će biti dostupne u crnoj, pastelno plavoj i boji kajsije, u poređenju sa originalnim verzijama koje su bile dostupne samo u beloj boji.

Tastatura i miš će stići sa tehnologijama nove generacije, uključujući i USB konekciju (umesto PS/2). Isti izveštaj pominje da će novi Ergonomic Keyboard koštati 60 dolara, dok će Ergonomic Mouse imati cenu od oko 50 dolara.

Microsoftova predstojeća prezentacija će biti prepuna najava, a kompanija planira različite proizvode u nekoliko ključnih oblasti. Pored novih laptopova i pomenutih periferija, očekuje se i novi sklopivi Surface sa konfiguracijom sa dva ekrana.

Izvor: Softpedia

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare