21. Oktobra 2022.

Microsoft otkriva da Wolverine igra za PS5 izlazi 2023. godine

Big Portal

Kao deo tekuće situacije sa kupovinom Activision Blizzard-a, Microsoft je podneo dokument u kojem je (kako je otkrio tech4gamers) proizvođač konzola dao neke smele izjave u vezi sa predstojećim rezultatima konkurentskog Sonija kako bi odbranio akviziciju, rekavši:

„PlayStation takođe ima niz ekskluzivnih naslova prve i treće strane koji su spremni za lansiranje 2023. godine, uključujući Spider-Man 2, Wolverine, Horizon, Final Fantasy XVI i Forspoken.

Microsoft otkriva da Wolverine igra za PS5 izlazi 2023. godine - PLAY!

Potvrđeno je da će Spider-Man 2, Horizon Call of the Mountain, Final Fantasy XVI i Forspoken izaći neko vreme tokom naredne godine. Uz to, Insomniac’s Wolverine nije imao takav tretman, a mnogi fanovi očekuju da će izaći mnogo kasnije.

Insomniac Games naravno trenutno radi na Spider-Man-u 2, koji je, kako je naveo Microsoft, planiran za izdavanje 2023. Takođe, objavljivanje Wolverine 2023. ne samo da izgleda da nema smisla, već ga većina smatra neizvodljivim.

Imajući to u vidu, Insomniac Games je poznat po tome što je veoma efikasan studio, s tim što su poznati po izdavanju više igara u periodu od 12 meseci (kao što su Spider-Man Remastered, Miles Morales i Ratchet & Clank Rift Apart) –tako da ćemo jednostavno morati da sačekamo i vidimo.

play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare