Microsoft nagoveštava Surface Laptop 4 u novom videu - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Microsoft nagoveštava Surface Laptop 4 u novom videu

Već neko vreme se pojavljuju informacije o tome da Microsoft sprema naslednika Surface Laptop 3 modela, objavljenog u novembru 2019. godine. Sada je kompanija iz Redmonda objavila video tizer za Surface Laptop 4.

Video se fokusira na priču koja stoji iza Surface uređaja i prikazuje postojeću liniju. Najveći fokus je svakako na Surface Laptopu.

Kraj videa upućuje misterioznu poruku “More to come”, ali bez konkretnog datuma ili vremenskog okvira objave. Naravno, imali smo priliku da saznamo neke detalje o Surface Laptop 4 uređaju, preko ranije procurelih informacija.

Sajt WinFuture sugeriše da će Surface Laptop 4 biti predstavljen 27. aprila. Laptop bi trebalo da koristi Intel Core i5-1145G7 ili Core i7-1185G7, odnosno AMD Ryzen 4680U Surface Edition ili Ryzen 7 4980U Surface Edition procesore.

Uz pomenute CPU-ove se očekuje do 32GB RAM- i 1TB prostora za skladištenje podataka. Cena osnovne varijante laptopa bi trebala da kreće od 1399 evra, a maksimalna cena u zavisnosti od komponenti će biti 2699 evra.

Izvor: Neowin

Danas objavljeno

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Vanja A

Predstavljen Google Pixel 6

Zeljka

Netfliks koristi više od 214 miliona ljudi

Zeljka

Ostavite komentar