Microsoft ispravio tri velika Windows 10 problema - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Microsoft ispravio tri velika Windows 10 problema

Microsoft je odlučio da se konačno obračuna sa najvećim Windows 10 problemima, te su tri već dobila zakrpe. U pitanju je One Drive problem, te poteškoće sa štampačima i nasumičnim restartovanjem uređaja.

Posebna pažnja na OneDrive greškama

Tako je Windows 10 dobio ispravke za komplikacije koje su značajno uticale na korisničko iskustvo, a u paketu u kojem su stigle i druge zakrpe za jul 2020. Pomenuti problemi su, barem u teoriji, rešeni, a posebna pažnja se obraćala na One Drive greške, budući da su od njih patili svi oni korisnici koji su na svoje uređaje preuzeli majsko ažuriranje. Kumulativni update KB4565503 bi tako trebalo da sanira problem zbog kojeg nije bilo moguće povezivanje na OneDrive, od kojeg su najpre patili stariji Windows uređaji, te oni koji su imali ranije verzije OneDrive aplikacije.

Microsoft je ponudio i rešenje za problem zbog kojeg su se neki uređaji nasumično restartovali, a zbog poteškoća sa Local Security Authority procesom. Korisnici se nadaju da će nove ispravke omogućiti bezbolno preuzimanje majskog ažuriranja, koje je ranije bilo blokirano zbog OneDrive problema, a najzadovoljniji su oni koji su inače strpljivi kada je preuzimanje ažuriranja u pitanju, budući da se čekanje pokazalo kao najbezbolnije rešenje, najpre zbog toga što u međuvremenu mnoge greške dobiju zakrpe.

Izvor: Tech Radar/PCPress

Danas objavljeno

Ključni čovek Twittera podnio ostavku

Vanja A

Igraju “Squid Game” u stvarnom životu – s dvije bitne razlike

Vanja A

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Ostavite komentar