27. Juna 2022.

Microsoft Edge postaje pregledač skrojen za gejmere

Big Portal

Kako bi potvrdio svoje navode, Microsoft je u Edge implementirao neke nove mogućnosti. Među njima je i dodeljena početna stranica koja nudi najnovije informacije iz gejminga.

Tu je i mogućnost lakog pokretanja Xbox Cloud Gaming naslova, Clarity Boost, nova konfiguracija za Efficiency mod i panel sa strane za pristup ležernim igrama kao što je Microsoft Solitaire.

Clarity Boost omogućava izoštrava igru koja se streamuje, kako bi se omogućio da deluuje da slika ima bolji kvalitet. Edge Efficiency Mode gasi ostale procese u pregledaču, kako bi se resursi usmerili ka gejmingu.

Pored toga, Microsoft već testira i kalkulator koji je ugrađen u Edge, potom alatku koja trestira brzinu interneta i program za konvertovanje jedinica. Prema svemu sudeći, Microsoft na Edge gleda više kao na operativni sistem nego na internet pregledač.

Dodatno, Edge DevTools ima poboljšanu 3D View alatku za vizuelizaciju problema u razvoju veba, a tu su i noviteti za Edge Canary i Dev sektore.

Edge 103 je ušao u stabilni kanal, a dobio je automatsko menjanje profila, menjanje sertifikata klijenta, bolju sigurnost i druge funkcije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare