Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima

Očekuje se da će Microsoft tokom naredne nedelje predstaviti novi Surface Pro 7, a više informacija sugeriše da bi kompanija mogla prikazati dve varijante istog modela.

Prema izveštajima, Microsoft bi mogao predstaviti osveženu verziju aktuelnog Surface Pro modela sa nekim manjim izmenama, ali i veću izmenu dizajna i karakteristika istog uređaja na polju hardvera i dizajna.

Novi model nosi kodno ime Campus, a očekuje se da će imati “borderless” dizajn. To znači da će Microsoft smanjiti veličinu okvira oko ekrana, a ističe se da bi dizajn mogao manje-više podsećati na Apple iPad Pro.

Nove karakteristike bi trebalo da uključuju USB-C umesto USB-A porta, kao i MiniDisplay port, dok će 4G LTE biti ponuđen od starta. Postoji mogućnost da će ovaj model biti objavljen kao Surface Pro 7, kako bi se razlikovao od ostatka linije.

Drugi model, koji ima ima isti izgled kao postojeći Surface Pro 6, nosi kodno ime Harper i mogao bi dobiti USB-C port umesto MiniDisplay porta.

Konkretne detalje i novitete koje će nam Microsoft predstaviti, saznaćemo na kompanijinoj prezentaciji koja se održava 2. oktobra.

Izvor: Softpedia

Danas objavljeno

Otkriven čovek koji je kreirao Thanos i Jigsaw ransomware

Vanja A

YouTube plejer sada prikazuje najpopularnije dijelove videa

Zeljka

Twitter testira poznatu funkciju na Androidu

Zeljka

Ostavite komentar