"Micić je spreman za NBA – neću da dopustim da prođe kao Spanulis" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Micić je spreman za NBA – neću da dopustim da prođe kao Spanulis”

Miško Ražnatović govorio je o najboljem igraču i šampionu Evrolige Vasiliju Miciću.

Vasa je postao peti igrač u istoriji koji je bio MVP regularnog dela sezone i Fajnal-fora, a Efesu je doneo prvu titulu u istoriji kluba.

Njegov agent Miško Ražnatović je u intervjuu za “Večernje Novosti” govorio o Micićevoj sezoni i narednom koraku.

Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi”, kaže Ražnatović i dodaje:

“Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna moraće da čeka na Vasu još koju godinu”.

Ražnatović je govorio i o samom uspehu Micića i putu do MVP nagrada.

Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsećaju na moj intervju od pre četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, rekao sam: ’Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate’. Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: ’Koliko smo ga vređali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi’. Isto sam im odgovorio: ’Trebalo je da imate više strpljenja’. Verovao sam u njega od trenutka kad sam ga prvi put video“, zaključuje košarkaški menadžer.

Micić će naredne sezone igrati za Oklahoma Siti Tander.

Danas objavljeno

Đoković i sponzori: Distanca, objašnjenje ili prekid?

Vanja A

Za istoriju: Niko kao Lebron Džejms

Vanja A

“Nikola Jokić je najbolji na svijetu”

Vanja A

Ostavite komentar