Michael Douglas posramljen na maturi njegove kćerke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Michael Douglas posramljen na maturi njegove kćerke

Glumac Michael Douglas u emisiji ‘The Kelly Clarkson Show’ ispričao je neugodan trenutak koji je doživio na proslavi mature svoje 18-godišnje kćeri Carys. Naime, priznao je kako su roditelji ostalih maturanata mislili da je Carysin djed, a ne tata.

Bilo je divno, jako sam ponosan na nju. No, bilo mi je malo neugodno i zvučalo je grubo kada su mi ostali roditelji rekli: ‘Čestitam, sigurno si ponosan na svoju unuku’. U redu je. Nisam to shvatio ozbiljno, samo su pokušali biti ljubazni’, ispričao je glumac.

Michael tvrdi kako se nije uvrijedio, već bi se na takve komentare samo nasmijao. Dodao je kako je promocija bila lijepo osmišljena, bez obzira na mjere zaštite zbog pandemije Corona virusa.

Glumac je kasnije na Instagramu objavio porodičnu fotografiju s mature i ponovno istaknuo koliko je ponosan na svoju kćer.

-Carys, čestitam tebi i cijeloj tvojoj generaciji. Tvoja mama i ja smo jako ponosni na tebe. Puno te volimo i uzbuđeni smo zbog tvoje budućnosti, jer najbolje tek dolazi. Tata’, napisao je Michael u opis fotografije.

Izvor:story.hr

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar