10. Maja 2021.

Mi store u Banjaluci je zvanično otvoren!

Big Portal

Nakon što je otvoren prvi Mi Store prodajni objekat u Bosni i Hercegovini, novi Mi Store je otvoren u Banjaluci. Prodajni objekat se nalazi u samom centru Banjaluke, na adresi Veselina Masleše broj 11.

Xiaomi je uz partnerstvo sa Comtrade Distribution d.o.o., autorizovanim Xiaomi distributerom i IQ Mobile, maloprodajnim partnerom, u ponedjeljak 10. maja otvorio drugi po redu Mi Store u Bosni i Hercegovini. Otvaranje novog Mi Store prodajnog objekta u Banjaluci obilježili su veliki redovi kupaca, Xiaomi fanova, influensera kao i predstavnika medija.

„Otvaranje našeg drugog maloprodajnog objekta u Bosni i Hercegovini jasno pokazuje nevjerovatnu popularnost našeg brenda u cijeloj Srednjoj i Istočnoj Evropi gdje Xiaomi s ponosom zauzima prvo mjesto, uz stalni rast. Jako mi je drago što se Banja Luka danas pridružuje Sarajevu, Beogradu i drugim gradovima u regiji gdje naši vjerni kupci mogu na licu mjesta pronaći sve što im je potrebno za svakodnevnu komunikaciju i isprobati najnovije uređaje iz našeg velikog ekosistema proizvoda za dom i zabavu“, izjavio je Filip Mičić, Retail Marketing Manager

Tačno u podne Mi Store u Banjaluci je i zvanično otvorio svoja vrata za sve Mi Fanove, koji su sa nestrpljenjem čekali da budu među prvim kupcima. Specijalno na dan otvaranja Xiaomi je pripremio brojne popuste i još veća iznenađenja za sve kupce koji su danas posjetili MI store. Prvih 10 kupaca je uz jedan kupljeni uređaj na poklon dobilo još jedan isti (1+1 promocija), dok su na preko 300 artikala obezbijeđeni popusti do čak 60%. Broj proizvoda za koje su vrijedili i još uvijek vrijede spomenuti popusti su ograničeni, tako da samo najbrži kupci imaju šansu da postanu ponosni vlasnici najnovijih Mi proizvoda po nevjerovatnim cijenama. Kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni. Isto tako, u narednih 7 dana svi kupci mogu ostvariti 10% popusta na kupovinu smartphone uređaja i 15% na kupovinu artikala iz Eco sistema.

Ponosni smo na našu dosadašnju saradnju sa kompanijom Xiaomi, koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu rezultirala otvorenjem još jednog MI store-a u BiH. Od danas je i Banja Luka na listi evropskih gradova koji su otvorenjem autorizovane MI maloprodaje postali dio velike mreže jednog od trenutno najpopularnijeg brzorastućeg i najtraženijeg tehnološkog brenda u svijetu.“ – istakla je Lejla Gegić, Generalna direktorica kompanije Comtrade Distribution.

Potrebno je istaknuti da je kompletna manifestacija otvaranja Mi Store prodajnog objekta u Banjaluci protekla u skladu sa epidemiološkim mjerama, koje su ispoštovane do najsitnijih detalja. Za sve posjetioce obezbijeđene su zaštitne maske, sredstva za dezinfekciju, osiguran je dovoljan razmak između osoba ispred objekta, dok je u samom objektu limitiran broj osoba u skladu sa preporukama, kako bi se ispoštovao maksimalno dozvoljen broj osoba u zatvorenom prostoru kao i dovoljan razmak između njih.

Otvarenjem novog MI stora nastojimo biti korak bliže svim XIAOMI fanovima. Čast mi je što je IQ mobile dio ove velike priče i vjerujem da su pred nama jos brojni projekti u kojima cemo zajednički promovisati najnovije inovativne tehnologije koje će brend Xiaomi zajedno sa svojim distributerom iznjeti na naše tržište , “, izjavio je Slavko Čolak, direktor IQ Mobile d.o.o.

Najnoviji Mi store se nalazi u centru Banjaluke, na adresi Veselina Masleše 11, gdje svi zainteresovani mogu da se upoznaju sa cjelokupnim prodajnim asortimanom kompanije Xiaomi koji uključuje najnovije modele mobilnih telefona, smart home uređaja, televizora, audio, video tehnike i lifestyle proizvoda.   

Također, svima koji nisu u mogućnosti da posjete Mi Store u Sarajevu ili Banjaluci dostupna je i internet stranica  www.mistore.ba, na kojoj možete potražiti više informacija o svim dostupnim Xiaomi proizvodima, te obaviti svoju kupovinu po redovnim cijenama. Promotivne akcije i popusti su važeči samo u Mi Store prodajnom objektu u Banjaluci.

O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internetska kompanija u čijoj su jezgri pametni telefoni i pametni hardver, zajedno povezani Internet of Things (IoT) platformom.

Sa jednakim naglaskom na inovacijama i kvaliteti, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode uz fer cijene kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi je trenutno četvrti smartphone brend po veličini na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 milion pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.

U augustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je 46 mjesta više u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je također zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbesovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjesto.

Xiaomi je sastavni dio Hang Seng indeksa, Hang Seng Index-a, Hang Seng China Enterprises Index-a i Hang Seng TECH Index-a.

Za više informacija o kompaniji posjetite https://blog.mi.com/en/.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare