26. Juna 2019.

“Mi i Hrvati smo najjači, kad njih pobijedimo to nije mala stvar”

Big Portal

Vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsku ligu i plasirali se direktno na Olimpijske igre 2020.

U finalu na Tašmajdanu pobedili su Hrvatsku sa 12:11 po izuzetnom nevremenu koje je i inače pratilo turnir.

Danilo Ikodinović, trofejni vaterpolista Srbije, govori o novom uspehu “delfina”, “ludoj” finalnoj utakmici, značaju pobede nad Hrvatskom, sudijama i njihovim marifetlucima i da li će sada morati da sude “kako im se naredi”…

MOŽDA VAS ZANIMA

“Kad smo mi odlazili sećam se da su se mnogi pitali: ‘Jao, šta će sada biti?’. Mi smo otišli, a došli su bolji od nas. Kad ode ova generacija, doći će verovatno još bolji… Uglavnom, nema straha za srpski vaterpolo, uvek ćemo imati šampione – rekao je Danilo Ikodinović za Meridian sport.

Finale je ostavilo poseban utisak na njega.

“Nikad luđa utakmica. Počeli smo lose, onda smo ih stigli, prestigli. Da su oni pobedili, opet ne bi bilo nepravedno. Bogu hvala da smo mi slavili. Svaka pobeda protiv Hrvatske je, naravno, super. Mislim da smo mi i Hrvati dve najjače reprezentacije, tako da kad ih dobijemo dva puta u nekoliko dana nije mala stvar”.

Utisak su ostavila i nova pravila.

“Mislim da se igra strahovito ubrzala, što je sjajno. vaterpolo je dobio na atraktivnosti. Moj lični stav po pitanju novina je i da su sudije sada dobile više mogućnosti za marifetluke, manipulacije i da sude kako hoće, ustvari kako im se kaže”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare