Mesijeva supruga: "Idemo kuda god, idemo zajedno" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mesijeva supruga: “Idemo kuda god, idemo zajedno”

“Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima”, započela je Antonela

Fudbaler Leo Messi (34) je nakon 21 godine napustio Barselonu. Na jučerašnjoj konferenciji za medije Mesi nije mogao da suzdrži suze, a u prvim redovima ga je bodrila njegova prva ljubav, supruga Antonela (33) sa decom.

“Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima”, započela je Antonela u objavi ispod fotografije koju je podelila na Instagramu.

“A s porodicom kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad… Idemo kuda god, idemo zajedno, ali uvek idemo napred. Volim te, ljubavi”, poručila je Mesijeva supruga, a objava je brzo skupila preko milion lajkova.

“Divljenje”, “Neka dođu nove i lepe stvari za ovu predivnu porodicu”, “Toliko vas obožavam”, “Siguran sam da ćete nastaviti stvarati istoriju kuda god da krenete. Izlazak iz zone komfora je težak, ali osvajanje onoga što sledi… Neverovatno je”, pisali su obožavaoci u komentarima.

Leo je Antonelu upoznao s pet godina, a iako je bio stidljiv kao desetogodišnjak joj je dao do znanja da je ona za njega. Venčali su se 2017. godine u argentinskom Rosariju. Zajedno imaju trojicu sinova od osam, pet i tri godine.

Danas objavljeno

Nesvakidašnji prizor sa parkinga u Dalmaciji nasmijao ljude

Vanja A

Nakit koji licu daje eleganciju: Velike okrugle naušnice su pravi izbor za svaku sezonu

Vanja A

Sila Turkoglu iz serije “Amanet”: Uspjeh serije me usrećuje

Vanja A

Ostavite komentar