Mesi: Nekad želim da budem neprimjetan - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mesi: Nekad želim da budem neprimjetan

Lionel Mesi osvojio je rekordnu sedmu Zlatnu loptu “Frans fudbala”, te je ovom renomiranom magazinu dao prvi intervju nakon ceremonije u Parizu.

Zvezda Pari Sen Žermena je izrazio zadovoljstvo zbog svega što mu se desilo ove godine, uključujući i za mnoge iznenađujuć transfer iz Barselone u Pari Sen Žermen.

“Srećan sam svime što se dešava. Ali, moram da priznam da bih ponekad voleo da sam u mogućnosti da neprimećeno izađem sa porodicom i provedem vreme sa njima bez da me bilo ko prepozna“, izjavio je Mesi.

“Ne žalim se, jer uvek je lepo dobiti kompliment ili osmeh ili da neko traži sliku. Navikao sam se na to i postalo mi je normalno. Druga sam osoba kada sam u krugu onih kojima verujem, porodice i prijatelja. Kada sam sa drugima, onda sam pomalo stidljiv”, dodao je Argentinac.

Nemoguće je izbeći na svakom koraku poređenja sa Kristijanom Ronaldom.

“Uvek želim da budem bolja verzija sebe, a ne da gledam šta drugi rade. Postojalo je nadmetanje sa Kristijanom Ronaldom dok smo bili u istoj ligi dugi niz godina. Bilo je sjajno i pomoglo nam je da porastemo kroz naše karijere, ali bez direktnog gledanja na ovog drugog. Samo sam želeo da dajem najbolje od sebe”.

Nikada nisam rekao da sam najbolji u istoriji, niti pokušao da mislim na taj način. To što sam u razmatranju za jednog od najboljih je dovoljno i nešto što nikada nisam zamišljao”, podvukao je Mesi.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Nevjerovatno dodavanje Luke Dončića

Vanja A

Vladimir Stojković dominira u Saudijskoj Arabiji

Vanja A

Medvedev bjesneo na terenu

Vanja A

Ostavite komentar