Mesi: Kada je Kristijano dobio "Zlatnu loptu" to me je povrijedilo - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mesi: Kada je Kristijano dobio “Zlatnu loptu” to me je povrijedilo

Najboilji fudbaler sveta u 2019. godini, Lionel Mesi priznao je da ga je povredilo to što je Kristijano Ronaldo osvojio petu “Zlatnu loptu” 2017.

Mesi je u ponedeljak po rekordni, šesti put, osvojio prestižno priznanje “Frans fudbala”, smenivši na tronu igrača Reala Luku Modrića, lauretata iz 2018.

Mesi je u izjavi za “Marku” rekao kako je imao motiv da još jednom osvoji nagradu.

Svidelo mi se kada sam dobio petu Zlatnu loptu i što sam bio sam na vrhu u tom trenutku. Kada je Kristijano izjednačio moj skor, moram da priznam da me je to pomalo povredilo, jer nisam bio više sam na vrhu. Međutim, kada je Kristijano osvojio nagradu nisam mogao više da uradim“, priznao je Mesi.

Argentinac priznaje da mu gode sve vrste pohvala i individualne nagrade.

Timski trofeji su najbitniji, mada su na ceni i ovi individualni. Što se tiče Zlatne lopte, svako je doživljava na svoj način. Naravno da želite da osvajate najznačajnija sportska priznanja“.

Razumem zbog čega Kristijano ove sezone nije dobio nagradu. Niti jedan od nas nije uspeo da osvoji Ligu šampiona i to je takmičenje koje vam daje veće izglede da dobijete Zlatnu loptu. Kad god je Ronaldo osvajao trofeje, bilo je kada je bio najbolji i u Ligi šampiona, kada je bio čovek odluke“, zaključio je Mesi.

Danas objavljeno

Đoković: Za Srbiju sam uvijek tu

Zeljka

Hit: Salahova reakcija na “Zlatnu loptu”

Zeljka

Za Vlahovića 85 miliona!

Zeljka

Ostavite komentar