Mesi će biti podstanar - kirija 20.000 evra mjesečno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Mesi će biti podstanar – kirija 20.000 evra mjesečno

Lionel Mesi (34) u dresu PSŽ -a još nije pronašao put do mreže protivnika, ali jeste do svog novog doma. Prema pisanju francuskih medija, Mesi i njegova supruga Antonela odlučili su da više ne žele da žive u hotelu.

Novi dom najboljeg svetskog fudbalera nalazi se u elitnom delu pariskog predgrađa Neulli-sur-Seine, a Argentinac je imao velikih poteškoća u pronalaženju kuće koja odgovara njegovim zahtevima.

Naime, kuća od oko 300 kvadrata ima četiri spavaće sobe i vrt, ali – nema zatvorenog bazena!

Leo i Antonela su jedan od kriterijuma stavili zatvoreni bazen, ali su na kraju ipak morali da odustanu od takvog zahteva. Pa, ni cena nije previsoka. Mesijeva nova kuća navodno će koštati samo 20.000 evra mesečno, što je u najmanju ruku mala stvar za njega.

I neće biti jedini fudbaler PSŽ -a u komšiluku. Njegovi sunarodnici Anhel Di Maria i Leandro Pardes žive u blizini Mesijevog novog doma.

“Oni traže kuću u mestu gde živimo. Mislim da je to najbolje za njih jer možemo da im pomognemo i budemo blizu ako im nešto zatreba “, rekao je Di Maria prošle nedelje.

Podsetimo, argentinski čarobnjak potpisao je dvogodišnji ugovor sa PSG-om uz mogućnost produženja za još jedan, a ovo će mu biti kuća, osim ako u međuvremenu neka sa zatvorenim bazenom ne bude dostupna.

Danas objavljeno

Megan Foks se razvela

Vanja A

Kako se ljudi ne otruju kad popiju zmijski otrov?

Vanja A

Iako je njihov brak tek završio, Melinda i Bill Gates zajedno odveli kćerku pred oltar

Vanja A

Ostavite komentar