Merjem Uzerli na meti surovih komentara zbog svog izgleda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Merjem Uzerli na meti surovih komentara zbog svog izgleda

Muzička diva Dženifer Lopez prije nekoliko dana održala je koncert u Turskoj, a glumica Merjem Uzerli nije propustila priliku da se fotografiše sa njom. Tursko-njemačka glumica je sliku sa pjevačicom objavila na Instagramu, a komentari su bili krajnje surovi. “Merjem je potpuno uništila lice”, Merjem, promijeni frizera” – samo su neki…

Muzička diva Dženifer Lopez prije nekoliko dana održala je koncert u Turskoj, a glumica Merjem Uzerli nije propustila priliku da se fotografiše sa njom.

Tursko-njemačka glumica je sliku sa pjevačicom objavila na Instagramu, a komentari su bili krajnje surovi.

“Merjem je potpuno uništila lice”, Merjem, promijeni frizera” – samo su neki od komentara, a uz to na meti kritika je i njena haljina koju su mnogi nazvali čudnom.

https://www.instagram.com/p/B02lXCtIQic/?utm_source=ig_embed

Osim toga, mnogi su prokomentarisali i to da Dženifer koja je 14 godina starija od nje i koja je potpuno prirodna, bolje izgleda od nje.

https://www.instagram.com/p/Bzf4TohI52A/

Podsjećamo, Merijem u proteklom periodu uradila dosta estetskih korekcija, a da li su joj one donijele dobro ili loše, procijenite sami.

Definitivno je da ne liči toliko na Hurem koju smo gledali u hit seriji i da se dosta izmijenila, ali pitanje je da li je zaista zaslužila ovakve komentare.

https://www.instagram.com/p/B079PwHIm0P/

Danas objavljeno

Preminuo reper Kulio

Zeljka

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Ostavite komentar