Merilin Menson pušten iz zatvora - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Merilin Menson pušten iz zatvora

Merilin Menson (52) bio je u zatvoru od 2. jula nakon što se predao policiji u Los Angelesu po poternici zbog navodnog napada “sa pljuvanjem” na videografa, na koncertu 2019. u Nju Hempširu

Roker, čije je pravo ime Brajan Vorner, tereti se za dve prekršajne ​​tačke napada povezanih sa incidentom od 18. avgusta 2019. godine u amfiteatru u Gilfordu u kome je Menson nastupio.

Podaci iz Odeljenja šerifa okruga Los Anđeles pokazuju da je Menson 2. jula bio pritvoren u losanđeleskom zatvoru.

Antoni Burpi, šef policije u Gilfordu, potvrdio je juče američkim medijima da se roker predao vlastima, a da je Manson procesuiran i pušten uz kauciju.

“Zadovoljni smo odlukom gospodina Vornera da se konačno odazov nalogu za hapšenje koji je raspisan od 2019”, rekao je Burpi.

U maju, nakon što je policija objavila nalog za hapšenje, Mensonov advokat je rekao na TV stanici NBC10 u Bostonu da je tvrdnja o napadu na videografa smešna.

“Svako ko je prisustvovao koncertu Merilin Mensona zna da on voli da bude provokativan na sceni, posebno ispred kamera. Ova prekršajna prijava pokrenuta je nakon što smo od snimatelja primili zahtev da isplatimo 35.000 dolara zato što je mala količina pljuvačke došla u kontakt sa njenom rukom. Nakon što smo zatražili dokaze o navodnoj šteti, odgovor nikada nismo dobili”, rekao je advokat i dodao:

“Cela ova tvrdnja je smešna, ali i dalje ćemo sarađivati sa vlastima, kao što smo to činili i do sada”.

Roker bi trebalo da ima suđenje u Nju Hempširu, ali datum još nije objavljen. Ako bude proglašen krivim, muzičaru preti moguća maksimalna kazna od jedne godine zatvora i novčana kazna od 2.000 dolara.

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar