Meredit Grej i Derek Šepard ponovo zajedno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Meredit Grej i Derek Šepard ponovo zajedno

Patrik Dempsi smišlja načine da se Meredit Grej i Derek Šepard ponovo udruže – sa „Uvodom u anatomiju“ ili mimo te serije. Razlog je, kako kaže, hemija.

Američki glumac Patrik Dempsi kaže da ima “nekoliko ideja” koje bi ga ponovo spojile na ekranu sa bivšom partnerkom iz serije Uvod u anatomiju, glumicom Elen Pompeo.

“Voleo bih da ponovo radim sa njom. Prvo ću njoj reći, a zatim ćemo videti da li možemo da realizujemo te moje ideje”, rekao je 56-godišnji glumac.

Dempsi je iznenada otišao u 11. sezoni popularne serije kada je njegov lik doktor Derek Šepad, poznat i kao doktor MekDrimi, umro, ali obožavaoci izmišljenog para i posle osam godina gaje nadu da će ljubav nekako pobediti.

“Zaista smo Elen i ja uvek imali poseban odnos i na ekranu i iza njega. Mislim da je serija imala veliki uspeh i zbog naše hemije i naše veze”, navodi Dempsi i dodaje da širom sveta sreće ljude koji žele da su Elen i on zaista zajedno.

Elen Pompeo pojaviće se u samo osam epizoda naredne, 19. sezone Uvoda u anatomiju jer je angažovana i na drugim projektima.

“Pokušavala sam da se usredsredim na to da ubedim sve da to treba da se završi”, rekla je 52-godišnja glumica za Insajder prošlog decembra i dodala da ljudi smatraju da je dovoljno to što bi dobila ogroman honorar.

Danas objavljeno

Kim Kardašijan mora platiti vrtoglav iznos kazne zbog reklamiranja

Vanja A

Nekoliko načina kako dobro oprati višekratnu bocu za vodu

Vanja A

Margo Robi učesnica nasilnog incidenta

Vanja A

Ostavite komentar