Mercedes-AMG GLE Edition 55 - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Mercedes-AMG GLE Edition 55

Mercedes je predstavio seriju od čak šest SUV modela u ograničenoj seriji „Edition 55“ povodom 55 godina od osnivanja odeljenja AMG. Među njima su GLE i GLE Coupe u konfiguracijama 55, 63 i 63 S, koje dolaze sa serijom stilskih izmena.

GLE Edition 55 je dobio retro bočnu grafiku i poznati logo u crnoj ili beloj boji. Automobili su postavljeni na kovane felne od 22 inča u završnoj obradi sive boje, a u njihovom centru je oznaka „Edition 55“.

Mercedes je opremio ove SUV modele noćnim paketom, što znači da su neki elementi karoserije crne boje visokog sjaja. Vizuelne naglašenosti zavise od osnovne boje karoserije, ali sve verzije imaju tamna stakla prozora i četvorostruke izduvne cevi sa crnim hromom. Čep rezervoara je takođe hromiran i sa AMG oznakom.

Bez obzira na verziju, Edition 55 automobili imaju crno-crveni enterijer sa ostvetljenim AMG crvenim logom na pragovima od nerđajućeg čelika. Za 63 S napa koža je standardna za za 63 i 53 opciona, a kožni tapacirun obuhvata centralnu konzolu i panele vrata. AMG oznaka je i na centralnom naslonu za ruke.

GLE Edition 55 je skuplji od regularnog modela za 5.959 EUR do 12.090 EUR. Kupci specijalnih automobila dobijaju i pokrivač vozila za unutrašnje prostore.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Arrival pauzira rad na električnim autobusima

V.R.

Direktno ubrizgavanje benzina – blagoslov i kletva u isto vrijeme

V.R.

Novi Volvo XC90 pokazao svoje “lice”

V.R.

Ostavite komentar